Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποθέωσε τον Αταμάν κι εκείνος τον κάλεσε στην Αναντολού Εφές

Ανοιχτή την αγκαλιά του για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο έχει ο Εργκίν Αταμάν, που αποκάλυψε μια στιχομυθία του μαζί του κατά τη διάρκεια του τουρνουά Ακρόπολις.

Σίγουρος ότι κάποια μέρα θα προπονήσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν, που αποκάλυψε στο τουρκικό S SPORT μια στιχομυθία με τον Greek Freak πριν από μερικές εβδομάδες.

Όταν πήγαμε στην Αθήνα για το τουρνουά Ακρόπολις, αντιμετωπίσαμε τον Γιάννη. Ήρθε και με ευχαρίστησε, μου είπε ότι οι ομάδες μου παίζουν σπουδαίο μπάσκετ, μου είπε ότι με εκτιμά πολύ. Μου είπε ότι είναι όνειρό του να παίξει για εμένα κάποια στιγμή, οπότε κι εγώ του απάντησα ότι τον περιμένω, ότι η πόρτα μας είναι ανοιχτή για εκείνον” ήταν τα πρώτα λόγια του Αταμάν.

Είναι όμορφο να ακούς τέτοιους παίκτες να λένε ότι θέλουν να παίξουν για την ομάδα σου. Κάναμε μια όμορφη συζήτηση, του έκανα μία πρόταση και του είπα ότι θα τον περιμένω. Θέλω να τον προπονήσω, δεν ξέρω σε ποιον σύλλογο θα συμβεί αυτό, όμως είμαι σίγουρος ότι αυτό θα συμβεί όταν αυτός αποφασίσει να αποχωρήσει από το NBA” πρόσθεσε ο Τούρκος προπονητής.

Πηγή: Sport24.gr