Ο Γιάννης Πετράκης επέστρεψε στον Ολυμπιακό Λευκωσίας

Ο Γιάννης Πετράκης επέστρεψε στον Ολυμπιακό Λευκωσίας, με την ομάδα της Κύπρου να ανακοινώνει την συμφωνία με τον Κρητικό προπονητή.

Μετά το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας τη σεζόν 2020/21, ο Γιάννης Πετράκης επέστρεψε στην ομάδα της Κύπρου, η οποία ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Κρητικό προπονητή. Ο Γιάννης Πετράκης ξεκίνησε την περσινή του σεζόν στον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης, όμως δεν μακροημέρευσε στην Ελαφρά Ταξιαρχία.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Λευκωσίας

“Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ανακοινώνει την κατ’ αρχή προφορική συμφωνία του με τον προπονητή Γιάννη Πετράκη.

Ο κ. Πετράκης μετά το επιτυχημένο πέρασμα του στο πρώτο μισό της περιόδου 2020-21 επιστρέφει στην ομάδα μας μαζί με τον συνεργάτη του Γιάννη Κατσούλη, και μαζί με το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο θα συνεχίσουν το χτίσιμο και την προετοιμασία της ομάδας μας, για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Καλωσορίζουμε τους Γιάννη Πετράκη και Γιάννη Κατσούλη στην μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού Λευκωσίας! Του ευχόμαστε Υγεία, Δύναμη και κάθε Επιτυχία με την ομάδα μας!

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Nedim Tutić για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο”.

Πηγή: Sport24.gr