Ο Γκέκας κάνει τον …Κινέζο

Ο «τρελός του χωριού» αποκαλύπτει τους πιο πιθανούς προορισμούς του Γκέκα, που δεν πολυσκέφτεται ούτε την Ελλάδα, ούτε την Κύπρο.

AΕΚ; Δεν νομίζω! Παναθηναϊκός; Δύσκολο έως ακατόρθωτο! ΑΠΟΕΛ που ακούγεται εσχάτως; Δεν το βλέπω! Το μυαλό του Φάνη Γκέκα, άλλωστε, δεν είναι ούτε στην Ελλάδα ούτε στην Κύπρο. Ταξιδεύει μακριά. Πολύ μακριά.

Ο Φάνης σκέφτεται πολύ σοβαρά ένα μεγάλο ταξίδι στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Να πάει στο Αμέρικα και να γίνει καουμπόης. Οπως σκέφτεται και ένα ακόμη πιο μεγάλο ταξίδι. Αυτό στην Αυστραλία με τα καγκουρό. Δεν μιλάμε για ενδιαφέρον, φιλαράκια μου. Ούτε για συζητήσεις ούτε για βολιδοσκοπήσεις. Μιλάμε για προτάσεις που έχουν ήδη γίνει στον διεθνή φορ και τα λεφτά, όπως μπορείτε να καταλάβετε, είναι μπόλικα. Γιατί αν δεν έχουν να πληρώσουν οι Αμερικανοί και οι Αυστραλοί, ποιος έχει; Εγώ; Και δεν είναι μόνο τα λεφτά, είναι και η γκλαμουριά.

Αν ο Γκέκας, που έλυσε πριν από μία εβδομάδα τη συνεργασία του με τη Λεβάντε, ζήσει το american dream ή μεταναστεύσει στην Αυστραλία, όπου επίσης υπάρχουν πολλοί Ελληνες, θα είναι κάτι παραπάνω από ένας ποδοσφαιριστής. Θα γίνει πρόξενος της Ελλάδας. Πρώτη μούρη για την Ομογένεια.

Η απόφαση δεν θα αργήσει να ληφθεί από τον παίκτη που, έτσι κι αλλιώς, δεν τον έφτιαχνε η ιδέα να συνεχίσει σε Ελλάδα ή Κύπρο. Ηθελε κάτι άλλο. Και δεν θα δίσταζε να βρεθεί στην Τουρκία, όπου έφτιαξε καλό όνομα ή να πάει στην αχανή Κίνα.

Πηγή:sday.gr