Ο Γκόγκουρας «μίλησε» στο ντέρμπι!

Νικητής στο ντέρμπι ανάμεσα σε Ροδιακό και Δρυμό αναδείχθηκε ο Κεραυνός όπου κέρδισε με 2 – 0 στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β΄τοπικής κατηγορίας.

Με το τρίποντο αυτό, η ομάδα του Κώστα Καζάκη έφθασε τους τριάντα επτά και συνεχίζει στη πρώτη θέση με τη Δόξα Βαλανίδας, ενώ από την άλλη, το συγκρότημα του Γιώργου Φτεργιώτη έμεινε στην έκτη θέση της βαθμολογίας με είκοσι επτά πόντους.

Στο 12ο λεπτό σημειώθηκε η πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι και ήταν για τον Δρυμό. Ο Κώστας Σουγλής σούταρε από θέση βολής και σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Ροδιακού.

Πέντε λεπτά μετά, ο Καντολάρι βρήκε δίχτυα με πλασέ μετά από ωραία ατομική ενέργεια και πάσα του Δημήτρη Γκόγκουρα.

Στην επανάληψη του αγώνα και στο 67′, ο Δημήτρης Γκόγκουρας έκανε δύο τα τέρματα για τον Κεραυνό Δρυμού, με αυτό να είναι και το τελικό σκορ στην αναμέτρηση.

Οι Συνθέσεις

Ροδιακός (Γιώργος Φτεργιώτης): Πασάλογλου, Στεφανίδης, Νταλακούρας (55′ Λέκα), Σπάχος, Τσιρόπουλος, Μπουζούκας (60′ Βόγγολης), Φούντας Ν., Μπαλκούρας, Μαντζαφλάρας (82′ Φούντας Αθ.), Μπιζιώτας, Γαλάρας (73′ Τσιλοφίτης).

Κεραυνός Δρυμού (Κώστας Καζάκης): Αθανασόπουλος, Μίχης, Κοντολάρι (87′ Μπανταβής), Γαλανός, Κατσιαμήτας, Καραποστόλης, Καλπουζάνης (80′ Ζιώγας Ευαγ.), Σουγλής Κ., Ρούσι, Γκόγκουρας, Δόλγυρας (75′ Κόγιος).

Διαιτητική Τριπλελτα
Κουκούλης, Τέγος, Μπούτος.