Ο Δημήτρης Αρσένης έδωσε τη πρώτη νίκη στη Δόξα Βαλανίδας!

Ο Δημήτρης Αρσένης ήταν αυτός που έδωσε τη λύση στον αγώνα και η Δόξα Βαλανίδας πανηγύρισε τη πρώτη νίκη στον 1ο όμιλο της Α’ 1 τοπικής κατηγορίας!

Η ομάδα του Βαγγέλη Μάνου πανηγύρισε τη κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης απέναντι στο συγκρότημα του Κώστα Μπακλαβά που δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό από το εν λόγω ματς στο Δασοχώρι.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Δημήτρης Αρσένης στο 49ο λεπτό με κεφαλιά από σέντρα του Σκριάπα και παρά τις όποιες ευκαιρίες των δύο ομάδων όπως και το δοκάρι του Μπακλαβά (85′) για τη Βερδικούσια, το 1 – 0 υπέρ της Δόξας Βαλανίδας ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Πάντως, οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές, καθώς στο 62ο λεπτό αποβλήθηκε για τους γηπεδούχους ο Παλάντζας και ο Ζερδαλής από πλευράς φιλοξενουμένων…

Οι Συνθέσεις

Δόξα Βαλανίδας (Βαγγέλης Μάνος): Κυριάκης, Χαλίλ, Αρσένης, Θάνος, Τσιαμούρας (60′ Αδάμου), Σκριάπας, Μπάσιο (55′ λ.τ. Παπαδημητρίου), Παλάντζας Π., Παλάντζας Ν., Βαρσάμης (90′ Κατσίρης), Ρακιντζόγλου (67′ λ.τ. Γκαραβέλης).

Προοδευτική Βερδικούσιας (Κώστας Μπακλαβάς): Δαούλας, Χαράλαμπος Κ., Ζερδαλής Σπ. Δ., Φραγκογούλας, Ζερδαλής Σπ. Χρ., Τέλλιος (60′ Μπακλαβάς), Κουζιώνης, Χαράλαμπος Γ. (80′ Ζερδαλής Κ.), Οικονόμου Ν. (75′ Νανούλης), Συνάπαλος, Στατήρης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Μπράμης, Βαλιώτης, Θύμιου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...