Ο Διογένης… «πλήγωσε» τον Μαχητή

Κανένα περιθώριο αντίδρασης δεν άφησε ο Διογένης Λάρισας στον Μαχητή Τερψιθέας, τον οποίο και νίκησε με 4 – 1 εντός έδρας για τη 1η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β’ ΕΠΣ Λάρισας.

Παίζοντας ανά διαστήματα πολύ όμορφο ποδόσφαιρο που αφήνει αρκετές υποσχέσεις για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ο Διογένης έθεσε την υπόθεση νίκη σε στέρεες βάσεις από το πρώτα κιόλας ημίχρονο, παίρνοντας απόσταση ασφαλείας στο σκορ απέναντι στον πολύ καλό Μαχητή Τερψιθέας.

Η αρχή έγινε από τα πόδια του Κούρτη. Ο οποίος με εξαιρετική πάσα βρήκε τον Βουλγαράκη και αυτός με εξίσου εξαιρετικό τελείωμα έστειλε τη μπάλα στο πλεκτό, ανοίγοντας με αυτόν τον τρόπο το σκορ για τον Διογένη. Ωστόσο οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Κύργια, δεν σταμάτησαν εκεί, εκμεταλλευόμενη κι άλλη ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε.

Δημιουργός της συγκεκριμένης φάσης ήταν ο Άλντι Μπουζούκια, ο οποίος έβγαλε μόνο του τον Λεπενιώτη στο ύψος της μικρής περιοχής και αυτός δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να γράψει το 2 – 0 για τους γηπεδούχους. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 55′. Ο Παπαδόπουλος μείωσε σε 2 – 1 δίνοντας νέες ελπίδες στην ομάδα του.

Ωστόσο η συνέχεια ήταν καταλυτική. Και αυτό γιατί ο Διογένης επανήλθε στο σκοράρισμα μη δίνοντας και πάλι «αέρα» στον Μαχητή. Πρώτα ο Βουλγαράκης, έπειτα από εξαιρετικό ομαδικό συνδυασμό ανέβασε και πάλι τη διαφορά τερμάτων στα δύο γκολ, ενώ τέλος ο Παπαδημητρίου με ωραίο σουτ εκτός περιοχής, διαμόρφωσε το τελικό 4 – 1.

Τα Γκολ

1 – 0 4′ Βουλγαράκης.
2 – 0 21′ Λεπενιώτης.
2 – 1 55′ Παπαδόπουλος.
3 – 1 76′ Βουλγαράκης.
4 – 1 80′ Παπαδημητρίου.

Οι Συνθέσεις

Διογένης Λάρισας (Γιώργος Κύργιας): Μητρόπουλος, Μαγγούφης, Κούρτης, Κύργιας, Κουτσιβός, Καραγιάννης (72′ Βολιοτόπουλος), Αντουέν (46′ Παπαδημητρίου), Ταμανάκιας, Μπουζούκια (82′ Νταμπαλέτσιος), Βουλγαράκης (82′ Καραλάιος), Λεπενιώτης (82′ Παλάντζας).

Μαχητής Τερψιθέας (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Γερμάνης, Παπαδημητρίου, Ηλιούδης, Αγγελής Ι. (71′ Μήτρος), Κατσιαβριάς, Καραγιόζης, Παπαδόπουλος, Τζορμακλιώτης (71′ Ροκάς), Αγγελής Α., Ριζούλης, Ζούγκα.

Διαιτητική Τριπλέτα
Σκάρπας, Κουρέτσος, Ντελέζος Θ.