Ο Εθνικός κοντά στους πρόσφυγες

Ο Εθνικός Λάρισας, στα πλαίσια της κοινωνικής ευαισθησίας που τον διακρίνει, συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες και ειδικότερα για τις ευπαθείς ομάδες των παιδιών και των γυναικών.

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Γ.Σ. Νίκαιας το Σάββατο 19 Μαρτίου και ώρα 17:00, στο κλειστό του Αγίου Θωμά, συγκεντρώνει ρουχισμό, παπούτσια, είδη προσωπικής υγιεινής και τρόφιμα, με την αρωγή και της φιλοξενούμενης ομάδας.

Την αθλητική αυτή συνάντηση αναμένεται να παρακολουθήσουν πολλά από τα παιδιά των τμημάτων υποδομής και των δύο συλλόγων, για την φιλοξενία των οποίων έχει μεριμνήσει ιδιαίτερα ο Εθνικός, όπως και για κάθε άλλο παιδί που θα προσέλθει στο κλειστό γυμναστήριο.

nea-afisa

Στο ημίχρονο του αγώνα θα τιμηθεί ο αθλητής της Νίκαιας κ. Θανάσης Πολύζος για τα 17 χρόνια προσφοράς του στην ομάδα του Εθνικού.

Ο Εθνικός προσκαλεί όλους να παρακολουθήσουν μαζί αυτόν τον αγώνα και προσφέροντας να εξασφαλίσουν στους πρόσφυγες ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης όσο διάστημα θα φιλοξενούνται στη χώρα μας.