Ο Θερμαϊκός Στομίου διευκρινίζει…

Μια νέα ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Θερμαϊκού Στομίου κι έτσι διευκρινίζει σημαντικά θέματα που αφορούν το παιχνίδι με τον Αετόλοφο.

Πιο αναλυτικά:

Η διοίκηση του Σωματειου μας, μετά από παρεξήγηση και παρερμηνεία των αναφερόμενων στο από 15/2 δημοσίευμα σχετικά με την κατάφωρη αδικία μας από τον Διαιτητή της αναμέτρησης στον αγώνα με την ομάδα του Αετολοφου, δηλώνει πως ανακαλεί το δημοσίευμα, καθώς αφενός μεν δημοσιεύτηκε χωρίς ενημέρωση και έγκριση από την Πρόεδρο μας αφετέρου δε εμπεριέχει ασαφείς χαρακτηρισμούς που μπορούν να πλήξουν την τιμή και την υπόληψη των ανθρώπων στην ΕΠΣΝ Λάρισας.

Σε κάθε περίπτωση δηλώνουμε πως δεν είχαμε πρόθεση μέσα από το Δημοσίευμα να βλάψουμε την τιμή και την υπόληψη κανενός, παρά μόνο να αναδείξουμε την αδιαφορία του συγκεκριμένου διαιτητή στους ισχυρισμούς μας και να εκφράσουμε μέσω αυτού την δικαιολογημένη αγανάκτηση.

Όπως κάθε αθλητικό σωματείο έτσι και εμείς έχουμε όραμα, αξίες και συγκεκριμένη φιλοσοφία ενώ το μόνο που επιδιώκουμε είναι η καλλιέργεια του σεβασμού μεταξύ των μελών (προπονητών, παραγόντων, αθλητών, φιλάθλων, γονέων) αλλά και μεταξύ των μελών των αντιπάλων ομάδων καθώς και η Ενίσχυση της ιδέας περί δίκαιων αγώνων (fair play). Στο πλαίσιο αυτό αναλαμβάνουμε την ευθύνη για την παρερμηνεία του δημοσιεύματος μας και αναγνωρίζουμε το σπουδαίο έργο που επιτελεί η ΕΠΣΝ Λάρισας”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...