Ο Ιωαννίδης ήταν εκεί για τον Απόλλωνα!

Με δύο γκολ του Σπύρου Ιωαννίδη στο 79′ και στο 84′ η ομάδα του Απόλλωνα κατάφερε να ανακάμψει το εμπόδιο της Δόξας Βλαχογιαννίου και να πάρει τελικά τους τρεις βαθμούς.

Ο νεαρός άσσος του Απόλλωνα ήταν εκεί που χρειαζόταν αφού με δύο δικά του γκολ έβαλε μπροστά την ομάδα του στο σκορ στο 79′ αλλά και σφράγισε την νίκη για την ομάδα του πέντε λεπτά αργότερα.

Η ομάδα του Νίκου Φακίτσα μέχρι το 78ο λεπτό κρατούσε καλά με το μηδέν στην άμυνα της  όμως λύγισε ένα λεπτό μετά καθώς δεν είχαν υπολογίσει στον συνήθη ύποπτο Σπύρο Ιωαννίδη που χάρη σε δικό του τέρμα έβαλε μπροστά την ομάδα του στο σκορ.

Συγκεκριμένα, ο αδιάφορος Απόλλωνας μετά την ήττα στο κύπελλο από την Δήμητρα Γιάννουλης ήθελε να κάνει μία καινούργια αρχή με καλές εμφανίσεις και το κατάφερε αφού οι ποδοσφαιριστές του Ζόραν Μπάμποβιτς μπήκαν  δυνατά στο παιχνίδι χωρίς να δώσουν χώρους στην ομάδα από το Βλαχογιάννι προσπαθώντας να φτάσουν στο γκολ που θα τους έδινε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι    0-0. Η ομάδα του Απόλλωνα ήταν αυτή που χαμογέλασε αφού στο 79′ ο Ιωαννίδης κατάφερε να σπάσει την άμυνα αλλά και το εμπόδιο της Δόξας Βλαχογιαννίου. Το τελικό σκορ ήρθε πέντε λεπτά μετά όταν και ο Ιωαννίδης σκόραρε για δεύτερη φορά για την ομάδα του και σφράγισε την νίκη.

Η Δόξα η οποία δεν είχε καλή εμφάνιση σήμερα στο γήπεδο της Φιλιππούπολης δεν κατάφερε να αποκομίσει κάτι θετικό από την έδρα του Απόλλωνα.

Οι Συνθέσεις

Απόλλων Λάρισας (Ζόραν Μπάμποβιτς):
Κονόμι, Εμμανουήλ Αντ., Τσέλιγκας (25΄λ.τ Μαχαίρας, 80΄Τζήκας),
Παππάς, Μπαλαμώτης, Κόλα, Καραγκιόζης, Μπάμποβιτς (85΄Βαϊοπουλος), Καρβούνης, Κολοβός, Ιωαννίδης.

Βλαχογιάννι(Νίκος Φακίτσας):
Χαλκιάς, Μητούλας, Καρακώστας, Καρατζιόλης Δ., Σεϊζης, Φαρμάκας (80΄Ιωαννίδης), Σαπουνάς, Γκουρομπίνος, Μήσιος Ν., Κοντοθανάσης, Ξεφτέρης (70΄λ.τ Τασιούλης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Γεωργίου, Λάκης, Ζάχος