Ο Κεραυνός κέρδισε τους βαθμούς, ο Προμηθέας το μέλλον του!

Ο Κεραυνός Δρυμού επιβλήθηκε με 3 – 1 του Προμηθέα Λάρισας στη τελευταία αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣ Λάρισας, ενώ ο Προμηθέας «κέρδισε» το μέλλον, με τον Βαγγέλη Στεφανή να «καταβάζει» εφηβική ομάδα, δείχνοντας πως ο Προμηθέας έχει… μέλλον!

Έτσι, ο Κεραυνός κατετάγει στη 5η θέση με 30 βαθμούς, τη στιγμή όπου ο Προμηθέας των 26 βαθμών τερμάτισε στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 1ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣ Λάρισας.

Ο Κεραυνός Δρυμού ξεκίνησε το παιχνίδι με γκολ. Εκείνος που άνοιξε τον «χορό» των τερμάτων μόλις στο 9ο λεπτό ήταν και πάλι ο Σωκράτης Φακίτσας, όπως και στο Τύρναβο την προηγούμενη αγωνιστική.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ρούσι ήταν αυτός που διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Κεραυνού Δρυμού, με τον Γκέκα να μειώνει λίγο αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 55′ για το 2 – 1. Το τελικό 3 – 1 του Κεραυνού διαμόρφωσε στο 78′ ο Ζήσης Ζαγκλιαβός.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Προμηθέας αγωνίστηκε με την εφηβική ομάδα. Για πρώτη φορά αγωνίστηκαν η Αναστασίου Στέφανος και Χαλιαμούρδας Λάζαρος γεννημένοι του 2008.

Οι Συνθέσεις

Κεραυνός Δρυμού: Λικάι, Κοντολάρι, Δαχλύθρας, Ζαγκλιαβός, Γκαντούνας Στ., Ρούσι, Δόλγηρας, Φακίτσας, Κόγιος, Μπανταβής, Γκαντούνας Γ.

Προμηθέας Λάρισας (Βαγγέλης Στεφανής): Κουκουτσέλος, Κατσικάρης, Καρβουνάρης (46′ Αναστασίου), Γελαδάρης (46′ Χαλιαμούρδας), Τσιπλικιάρης (46′ Γκέκας), Φάκας, Παζάρας, Σαμαρίνας, Κώστας Φ. (46′ Κώστας Αγγ.), Σεΐζης, Διβανές.

Διαιτητική Τριπλέτα
Ζαχαρός, Τάνας, Κοντονάσιος.