Ο Κοταρέλας του «σφράγισε» τη παραμονή στη κατηγορία!

Χάρη στο γκολ του Κώστα Κοταρέλα στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας κέρδισε με 1 – 0 τον Αστέρα Μελισσοχωρίου στο Στάδιο Αλκαζάρ κι έτσι εξασφάλισε τη παραμονή στην Α΄1 τοπική κατηγορία.

Το συγκρότημα του Νίκου Παπανικολάου πήρε αυτό που ήθελε από το παιχνίδι στο Αλκαζάρ και συγκεκριμένα τους τρεις βαθμούς της νίκης και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να φθάσει τους τριάντα δύο βαθμούς.

Από την άλλη, το σύνολο του Αστέρα Μελισσοχωρίου προσπάθησε για το θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο δεν τα κατάφερε κι έμεινε στην έβδομη θέση και στους σαράντα ένα πόντους μετά το αποτέλεσμα αυτό.

Το μοναδικό τέρμα λοιπόν, σημειώθηκε στο 11ο λεπτό της συνάντησης, με σκόρερ τον Κώστα Κοταρέλα.

Οι Συνθέσεις

Αστήρ Μελισσοχωρίου: Κλεισιάρης (12′ λ.τ. Μπουρονίκος), Σδράλης, Μαλαχτάρης, Μανακούσιος, Αγγελούλης, Μουμίν, Χαρούλης, Λιάγκας (59′ Αβδουλάς), Δανιλούλης (88′ Παπαϊωάννου), Νούσιας, Διαμαντής (78′ Ζαφειρίου).

Φιλοκτήτης Μελιβοίας (Νίκος Παπανικολάου): Κιλιργιώτης, Μάντσε, Λαδάς, Κοταρέλας, Μυλωνάς, Σκεμπάσι (60′ Καπετάνιος), Πασιάς, Παπαρίζος Μ., Μαλλιάρας, Κουβαράς (67′ Καραμάνης), Τσιρογιάννης (70′ Γκουντάρας Ν.).

Διαιτητική Τριπλέτα
Αντωνίου, Καραμπούλας, Κοτούμπας Δ.