Ο Κουσιώρας έκρινε το ματς

Το γκολ του Κώστα Κουσιώρα στο 35ο λεπτό της αναμέτρησης ήταν αυτό πού έκρινε το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον Ηρακλή Χάλκης και στην ομάδα της Νίκαιας. Οι παίκτες του Νίκου Ανδρέου (έκανε το ντεμπούτο στο πάγκο του Ηρακλή με απόλυτη επιτυχία) εμφανίστηκαν ψυχωμένοι στον αγωνιστικό χώρο πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση που τους χάρισε τους τρεις βαθμούς ανεβαίνοντας και άλλο στο βαθμολογικό πινάκα.

Από την άλλη μεριά η ομάδα της Νίκαιας που δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης δεν κατάφερε να κερδίσει τίποτα από αυτό το ματς και έτσι παρέμεινε δίχως βαθμό για 4ο συνεχόμενο αγώνα. Γεγονός που πρέπει να πεισμώσει τους πάντες μιας και η Νίκαια είναι ομάδα με μεγάλες δυνατότητες

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ηρακλής ήταν αυτός που είχε την υπέροχη στο πρώτο μέρος και ευτύχισε να ανοίξει το σκορ στο 35 με ένα όμορφο στ εκτέλεση γκολ του Κουσιώρα από τα ύψος της μεγάλης περιοχής. Μία ακόμα καλή στιγμή στο πρώτο μέρος όταν μετά από φάουλ του Παζώλη η μπάλα πέρασε από σώματα και κατέληξε λίγο διπλά από το δοκάρι του Τζουβαρα.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Νίκαιας προσπάθησε να πιέσει για ένα τέρμα αλλά η αποβολή του Πρίφτη στο 55 έδωσε αριθμητικό πλεονέκτημα στους παίκτες του Ηρακλή που δημιούργησαν δύο καλές στιγμές με το νεαρό Τσιλιάκο στο 70′ και στο 85′ χωρίς να έχουν στόχο. Το 1 – 0 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος με τους παίκτες του Ηρακλή να πανηγυρίζουν.

Ηρακλής Χάλκης (Νίκος Ανδρέου): Τσιτλαχίδης, Καφές, Τσιλιάκος, Πρίφτης, Κουσιώρας Ν., Κουσιώρας Κ. (85′ Θυμάκης), Τζατζάκης (65′ Παπαδημητρίου Χ.), Βογιατζής Χ., Παπαδημητρίου Μ., Παζώλης (70′ Γκιούλι), Βογιατζής Σ.