Ο Κωφός ήταν εκεί για τη Νίκη Μιχαήλ!

Ο Χρήστος Κωφός ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τη Νίκη Μιχαήλ στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Κεραυνό Δρυμού, όπου σημείωσε και τα δύο τέρματα για την ομάδα του.

Με τη σημερινή νίκη λοιπόν και έπειτα από το 2 – 1, η Νίκη Μιχαήλ έφθασε τους δέκα εννέα βαθμούς, ενώ η ομάδα του Δρυμού έμεινε στους δέκα έξι πόντους μετά και το πέρας της 9ης αγωνιστικής.

Στο 35ο λεπτό ο Κώστας Καραφύλλης βρήκε έξοχα με κάθετη πάσα τον Χρήστο Κωφό και ο τελευταίος με ιδανικό τελείωμα έβαλε τη Νίκη Μιχαήλ σε θέση οδηγού στο σκορ.

Μάλιστα, ο ίδιος παίκτης έκανε δύο τα τέρματα για την ομάδα του στο 60ο λεπτό, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Το μοναδικό που κατάφερε ο Κεραυνός Δρυμού ήταν να μειώσει σε 1 – 2 με κοντινό πλασέ του Γαλανού, ενώ είχε και δύο δοκάρια με τους Καλτέκη και Δρυστέλλα.

 

Τέλος, οι άνθρωποι του Κεραυνού Δρυμού διαμαρτύρονται έντονα για τη διαιτησία του κ. Ζαχαρού στη σημερινή αναμέτρηση με τη Νίκη Μιχαήλ.

Οι Συνθέσεις

Κεραυνός Δρυμού (Φάνης Τσέλιος): Ρουμπιές, Γκαντούνας Β., Γκαλίτσιος (81′ Τζήκας Αθ.), Παναγιώτου, Κουτσογιάννης, Καλτέκης Γ., Δρυστέλας, Ζάρρας Β. (77′ Ζιώγας), Καλτέκης Θ., Γκαντούνας Γ., Γαλανός.

Νίκη Μιχαήλ (Ζήσης Γεράσης): Γκουγκουλιάς, Ραπτόπουλος Κ., Μήλιος, Παπακωνσταντίνου (55′ Ραπτόπουλος Μ.), Μπατζογιάννης, Καρααναστάσης, Καραφύλλης, Μπούφης, Κωφός, Μερτζανίδης (67′ Κουρσοβίτης), Παπαπολυμέρου.

Διαιτητική Τριπλέτα
Ζαχαρός, Τσακνάκη, Δημεράς.