Ο Λέτσιος και “μοιράζει” και σκοράρει!

Με μία ασίστ και ένα γκολ που σημείωσε ο Λέτσιος, ο Ολυμπιακός Αμπελιάς, πέρασε από την έδρα του Ελευθεραί, με τελικό σκορ το 0 – 2.

Έτσι μετά από αυτούς τους τρεις βαθμούς που πήρε από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση της Αμπελιάς, έφτασε συνολικά τους 39 σε 22 αγώνες και βρίσκεται στη 4η θέση της βαθμολογίας. Ενώ το Ελευθεραί παρέμεινε στους 37 βαθμούς και την 6η θέση.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις το ματς, καθώς κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με γκολ από τα… “αποδυτήρια”. Συγκεκριμένα μόλις στο 3ο λεπτό, ο Λέτσιος με σουτ οβίδα από το ύψος της μεγάλης περιοχής, έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Αναστασίου για το 0 – 1.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού αμφότερες οι ομάδες είχαν κάποιες ευκαιρίες για να σκοράρουν. Οι μεν γηπεδούχοι να ισοφαρίσουν, με τους Τσιάμη Γ. και Βαλατσό, οι δε φιλοξενούμενοι με τους Δεμίρη και Ελευθέριο Δενελάβα.

Η Αμπελιά όμως ήταν αυτή που τελικά κατάφερε να σκοράρει και να πάρει τη νίκη. Ήταν το 71ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Λέτσιος έβγαλε τη σέντρα και ο Λευτέρης Δενελάβας με κεφαλιά, σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό 0 – 2.

Οι Συνθέσεις

Α.Ο. Ελευθεραί (Βαγγέλης Κώτσιος): Αναστασίου, Τσιάμης Κ., Νταμπώσης, Μαυρουδής Αντ. (65′ Γκαραβέλης), Μέκρας Γ., Παυλόπουλος, Τσιάμης Γ., Βαλατσός (46′ Θεοδώρου), Μαυρουδής Ι., Ευστρατίου (36′ Καρβούνης), Μέκρας Χρ.

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Λευτέρης Καλογήρου): Μπράνος, Τολιόπουλος, Μιαρίτης Α., Καραγγέλης, Δενελάβας Ν., Σκλαπάνης, Λέτσος (72′ Ευθυμιάδης), Τσάνιος (80′ Παναγιωτόπουλος), Δενελάβας Ελ., Δεμίρης (85′ Γιώργης), Μιαρίτης Ν.

Διαιτητική Τριπλέτα
Κουκούλης, Δεληγιάννη Αλ., Ντελέζος Θ.