Ο Λιάκος στην Ολύμπια, ψάχνονται στην ΕΑΛ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ArenaLarissa.gr, της μοναδικής ιστοσελίδας της πόλης μας, που ασχολείται καθημερινά με το ερασιτεχνικό μπάσκετ του Νομού μας,  η Ολύμπια θα πορευτεί με τον Ηλία Λιάκο, στο τιμόνι της για το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Ηλίας Λιάκος που παλαιότερα οδήγησε τις ακαδημίες της Ολύμπια σε μια τεράστια διάκριση στο Πανελλήνιο συλλογικό πρωτάθλημα, θα είναι ο προπονητής ο οποίος θα καλύψει το κενό του Θρασύβουλου Λιάγκα, ο οποίος επιλέχτηκε από τον Αστέρα, για να επανδρώσει το κενό του Γιάννη Λαλάκη.

Αξίζει δε να σημειωθεί πως, ο Ηλίας Λιάκος, χθες το βράδυ έκανε και την πρώτη του προπόνηση ως τεχνικός της Ολύμπια.

Στο στρατόπεδο της ΕΑΛ, τώρα, όπου σε αναζήτηση προπονητή βρίσκονται και εκεί, καθώς δεν έχει βρεθεί ακόμα ο αντικαταστάτης του Θοδωρή Μάμμου. Έτσι η ΕΑΛ θα αγωνιστεί το Σάββατο στο ντέρμπι με τη Νίκαια έχοντας για πρώτο προπονητή τον Χρήστο Ζαχαρέλη που είναι και πρόεδρος στο συγκεκριμένο τμήμα του συλλόγου της ΕΑΛ.

* Στην πρώτη φωτογραφία απεικονίζεται ο μαυροφορεμένος Ηλίας Λιάκος, τέρμα δεξιά, ενώ στην δεύτερη Ο Χρήστος Ζαχαρέλης, με τον καφέ παλτό. Και οι δύο φωτογραφίες είναι από την βραύβεση τους από το 1ο All Star Game Λάρισας.