Ο Μητροδήμος «καθάρισε», ο Θερμαϊκός Στομίου υποβιβάστηκε!

Ο Ραφαήλ Μητροδήμος σημείωσε και τα δύο γκολ της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο και η Δάφνη Γλαύκης επιβλήθηκε με 2 – 0 εκτός έδρας του Θερμαϊκού Στομίου για τη 4η αγωνιστική των Play Out του 2ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣ Λάρισας. Έτσι το Στόμιο πλέον οριστικά υποβιβάστηκε στην Γ’ ΕΠΣ Λάρισας.

Το πρώτο ημίχρονο παρά τη διάθεση και τις προσπάθειες που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, δεν είχε κάποιο τέρμα και έτσι ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ. Το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους είχε τον ίδιο ρυθμό και εικόνα με το γκολ να μην έρχεται για καμία από τις δύο πλευρές.

Ωστόσο φτάσαμε στο κομβικό σημείο του 65ου λεπτού. Διότι στο συγκεκριμένο λεπτό, μετά από ωραία επίθεση της Δάφνης Γλαύκης, ο Ραφαήλ Μητροδήμος με εξαιρετικό τελείωμα, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα του Στομίου, ανοίγοντας το σκορ για την Γλαύκη.

Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Παπαντωνίου κατάφεραν ουσιαστικά να «κλειδώσουν» τη νίκη με τα λεπτά να περνάνε στο 73′ όταν ο Ραφαήλ Μητροδήμος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0 – 2. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και έτσι το 0 – 2 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Τα Γκολ

0 – 1 65′ Μητροδήμος.
0 – 2 73′ Μητροδήμος.

Οι Συνθέσεις

Θερμαϊκός Στομίου (Κώστας Ξαφάρας): Ξαφάρας, Πατέτσιος (82′ Σαμαράς), Αλεξίου, Ταπατάς Κ., Ταπατάς Γ., Χλωρός (67′ Τσερίκου Γκ.), Χαϊνταρλής, Τσιάρας Ι., Τσερίκου Ντ., Παπανικολάου (62′ Χαλιάνης), Καρέντζος.

Δάφνη Γλαύκης (Γιώργος Παπαντωνίου): Αραμπατζής, Σβερκούλης, Μπατζογιάννης Π. (64′ Καραγιάννης), Μητροδήμος (86′ Γκουντουβάς), Τσιώλης Ν., Τσιώλης Ευαγγ., Ντόντος, Μπλέτσας, Μούμος, Παπαποστόλου, Ντινούλης (82′ Βράκας).

Διαιτητική Τριπλέτα
Ζαχαρός, Σκριάπας, Σκέτος.