Ο “Μητσάρας” έδωσε τον βαθμό!

Την απόλυτη ισορροπία διατήρησαν στο ντέρμπι κορυφής η Αναγέννηση Φαρσάλων με τον Α.Ο. Κοιλάδας, χάνοντας την ευκαιρία αμφότεροι να “ξεφύγουν” στον βαθμολογικό πίνακα από την Πελασγιώτιδα, που άφησε βαθμούς στην Αμπελιά.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν “κεφάλι” στο σκορ με τον Κέβιν Καζάνι από έμμεσο φάουλ και από πάσα του Γκέρσι Καζάνι, με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, σκορ το οποίο και διατηρήθηκε έως και το φινάλε του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη οι παίκτες της Αναγέννηση ανέβασαν την απόδοση του και προσπάθησαν και έφτασταν στην ισοφάριση του ματς. Στο 87ο λεπτό ο Δημήτρης Αρβανιτοζήσης με σουτ μέσα από την περιοχή, έδωσε τον υπερπολύτιμο βαθμό στους Φαρσαλινούς, που τους κρατά ζωντανούς στο… κόλπο της ανόδου.

Οι Συνθέσεις

Αναγέννηση Φαρσάλων (Νίκος Θεοχαρόπουλος): Γκατζανάς, Αρβανιτοζήσης Ι., Μπούλαρι, Σακελλαρίου, Μπόγκας, Προσμίτης (60′ Μουτκανάς), Τσιάμπας, Ρούμπας (70′ Κούμπρια), Αρβανιτοζήσης Δ., Τζερεμές (70′ Νταφόπουλος), Τριανταφύλλου.

Κοιλάς Κοιλάδα (Θοδωρής Εμμανουήλ): Τέρπος, Σδράλης, Αβραμούλης (40′ λ.τ. Πιστάλης), Ανδρεάκης (84′ Παπαϊωάννου), Τριανταφύλλου, Τέλλιος, Ευθυμιάδης, Καζάνι Γκ., Καζάνι Κ., Γκομοσίδης (82′ Νικολαΐδης), Κατσιούλης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Κουκούλης, Γκαραβέλης, Μακρής.