Ο Μπάρλος θα χειριστεί το θέμα του προπονητή

Ο Γιώργος Μπάρλος θα χειριστεί  προσωπικά το θέμα της πρόσληψης του νέου προπονητή θέλοντας να κάνει την καλύτερη επιλογή για την τεχνική ηγεσία.

Πάντως πρόθεση του είναι  να κάνει προσεκτική επιλογή και πιθανότατα το θέμα να κλείσει την επόμενη εβδομάδα.  Ο ίδιος είναι ξεκάθαρος και τόνισε: «Θα έρθει ο σωστός προπονητής στην Παναχαϊκή. Αυτός που θα αντέξει στην πίεση, θα έχει ικανότητες κα θα εγγυηθεί τον στόχο του πρωταθλητισμού». Γιάννης Τάτσης και Δημήτρης Ελευθερόπουλος είναι ονόματα που εξετάζει το αφεντικό της Πατρινής ομάδας σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή  Νίκο Λουμπαρδέα, ενώ έχουν προταθεί αρκετοί προπονητές το τελευταίο διήμερο.

Την ίδια ώρα πάντως έχουν ξεκινήσει οι πρώτες συζητήσεις με  παίκτες που είναι στο στόχαστρο της Πατρινής ομάδας. Έχουν γίνει ήδη επαφές με 4-5 παίκτες, δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις τις επόμενες ημέρες ενώ είναι βέβαιο ότι καθημερινά η μεταγραφική λίστα θα μεγαλώνει.

Όμως ο Γιώργος Μπάρλος  ξεκινάει αυτές τις ημέρες την καταβολή χρημάτων προς τους παίκτες θα προχωρήσει σε οικονομική εκκαθάριση του ποδοσφαιρικού τμήματος τμηματικά έως τις 15 Ιουνίου και στην συνέχεια έως τις 30 Ιουνίου σε εκκαθάριση των οφειλών στο διοικητικό προσωπικό και τους υπόλοιπους ανθρώπους που δουλεύουν στην ΠΑΕ. Πρόθεση του αφεντικού της Παναχαϊκής είναι η ολική εκκαθάριση των παικτών ώστε στην συνέχεια  να καταθέσει προτάσεις ανανέωσης στους παίκτες που είναι στο πλάνο για παραμονή στην ομάδα και την νέα περίοδο.

Πηγή: sportfmpatras

The post Ο Μπάρλος θα χειριστεί το θέμα του προπονητή appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...