Ο Μπολτ θα τρέξει 200μ στις 22 Ιουλίου στο Diamond League του Λονδίνου

Πάντα άρεσε στον Γιουσέιν Μπολτ να τρέχει επί βρετανικού εδάφους και φέτος δηλώνει ιδιαίτερα ευχαριστημένος που θα συμμετάσχει στις 22 Ιουλίου στο Diamond League του Λονδίνου, αγώνα ο οποίος θα αποτελέσει μέρος της προετοιμασίας του στο δρόμο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Ο Τζαμαϊκανός σούπερ σταρ των σπριντ, θα αγωνιστεί και πάλι στο στάδιο όπου κέρδισε χρυσά μετάλλια το 2012 σε 100μ, 200μ και 4χ100μ, σε ένα μίτινγκ που είναι αφιερωμένο (Anniversary Games)στους Ολυμπιακούς που φιλοξένησε η βρετανική πρωτεύουσα πριν από τέσσερα χρόνια.

«Ο αγώνας θα είναι ένας από τους τελευταίους που θα κάνω πριν από το Ρίο και θα τρέξω στα 200μ. Ελπίζω ότι η συμμετοχή μου αυτή θα βοηθήσει για να έχω τον Αύγουστο μια επιτυχημένη παρουσία στους Ολυμπιακούς του Ρίο», δήλωσε ο 29χρονος αθλητής και πρόσθεσε: Η Βρετανία έχει κάποιους πολύ καλούς νέους σπρίντερ και ανυπομονώ να τρέξω μαζί τους και να βρεθώ και πάλι στο Ολυμπιακό στάδιο της πόλης».

Ο Μπολτ στο Λονδίνο θα τρέξει στα 200μ κόντρα σε δύο πολύ δυνατούς Βρετανούς σπρίντερ, τον Ανταμ Τζέμιλι και τον Νεθανίλ Μίτσελ-Μπλέικ, που είναι και ο δεύτερος ταχύτερος αθλητής στη χώρα του με ατομικό ρεκόρ 19.95.

Συνολικά ο Μπολτ θα μετάσχει για 8η φορά στο λονδρέζικο μίτινγκ και κατέχει το ρεκόρ αγώνα με 19.76 από το 2008 στο Κρίσταλ Πάλας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...