Ο Νίκος Μελανός «σφράγισε» το εισιτήριο της πρόκρισης για τον Τοξότη

Το εισιτήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Λάρισας χάρισε ο Νίκος Μελανός στο Τοξότη Λάρισας, χάρις στο δικό του ένα και μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στην επανάληψη.

Σε ένα ανοιχτό και αμφίρροπο παιχνίδι, Τοξότης Λάρισας και Θερμαϊκός Στομίου προσέφεραν θέαμα, ευκαιρίες, αλλά μονάχα ένα γκολ. Η ομάδα που κατάφερε να το πετύχει και να κερδίσει ήταν αυτήν του Βασίλη Δραγατζίκη και μοιραία πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Λάρισας.

Με τη σέντρα και μόλις στα 15 δεύτερα του αγώνα, ο Πατέτσιος βγήκε τετ – α – τετ στη πλάτη της άμυνας του Τοξότη, μετά από βαθιά μπαλιά του Χλωρού, αλλά είδε τη μπάλα να περνά ξυστά δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Τσαμάγκου, άουτ.

Στην επανάληψη και στο 57′ ο Παπατζίκος έριξε τη προειδοποιητική βολή, σημαδεύοντας το δοκάρι της εστίας του Φωτίου, για να έρθει στο 65ο λεπτό ο Νίκος Μελανός με σουτ από δεξιά να πετύχει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης για λογαριασμό των γηπεδούχων.

Γκολ το οποίο ήταν και εκείνο που έδωσε στον Τοξότη Λάρισας και το εισιτήριο της πρόκρισης.

Οι Συνθέσεις

Τοξότης Λάρισας (Βασίλης Δραγατζίκης): Τσαμάγκος, Τσουμάνης, Παπαϊωάννου, Μελανός Ν., Αθάνατος, Λιάκος, Μπαλαής Ι., Νάτσιος, Παπατζίκος (82′ Τσάλαβος), Μελανός Γ. (78′ Καντώνιας), Αλίκο (58′ Οικονόμου).

Θερμαϊκός Στομίου (Γιώργος Σκρέτας): Φωτίου, Δάλλας, Χλωρός, Τριανταφύλλου, Πολύζος, Τοπάλης, Τσερίκου Γκ., Πατέτσιος, Γιουρέλης (70′ Σελήνης), Θεοδώρου (84′ Οικονόμου Χρ.), Γιάνναρος (25′ Αλβανός).

Διαιτητική Τριπλέτα
Κοσμάνος, Πάτσης, Αναγνωστόπουλος.