Ο Ναΐμ έδωσε την λύση…

O Κεραυνός Παραποτάμου πήρε έστω και δύσκολα την πρόκριση αφού κέρδισε 1 – 0 στο γήπεδο Ελάτειας την τοπική Θύελλα.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πάρουν κάτι παραπάνω από το παιχνίδι αφού είχαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ.

Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι, απειλώντας με τον Κουκουτσέλο με κεφαλιά και σουτ στο 12′ και 19′ αντιστοίχως. Στο 22′ ο Αβραμούλης προ του Μαγγάρα αποτυγχάνει να ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Στο 22′ ήταν η πρώτη καλή επίσκεψη των γηπεδούχων στα καρέ του Ζήκου, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Στογιάννος έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενουμένων. Στο 23ο λεπτό ο Βασίλης Ζάρρας έπιασε ένα δυνατό σουτ, υποχρεώνοντας τον Ζήκο να πέσει και να απομακρύνει στην γωνιά του.

Στο 35ο λεπτό ο Σαμ Ναΐμ έκανε ένα σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή η μπάλα βρήκε στην εσωτερική πλευρά του δεξιού κάθετου δοκαριού και εν συνεχεία κατέληξε στα δίχτυα του Μαγγάρα για το 0 – 1, με το ημίχρονο να λήγει υπέρ των φιλοξενουμένων.

Στο δεύτερο μέρος το θέαμα ήταν κυρίως στις μάχες του κέντρου με ορισμένα μακρινά σουτ όπου πέρασαν και για τις δύο ομάδες ανεκμετάλλευτα.

Στο 84′ ο Κώστας Κίτσιος πλάσαρε σωστά τον Ζήκο όμως ο Ζυγοροδήμος απομάκρυνε πάνω από την γραμμή σωτήρια, γλυτώνοντας τον Κεραυνό από τα χειρότερα. Στο 88ο λεπτό ο Παραπόταμος θα μπορούσε να είχε “κλειδώσει” την νίκη – πρόκριση και δεν το έκανε και παραλίγο να το πληρώσει.

Ο Σαΐτης βρήκε στον κενό χώρο τον Δημήτρη Βασίλεβ αυτός πέρασε και τον κίπερ, πλάσαρε όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Και εκεί όπου το παιχνίδι οδηγούταν στην λήξη, μια στημμένη μπαλιά ήταν αρκετή για να κάνει την ζημιά, όταν ο Μυλωνάς πήδηξε πιο ψηλά απ΄ όλους αλλά η μπάλα σταμάτησε στην συμβολή των δοκαριών της εστίας του Ζήκου.

Άριστη η διαιτησία του κ. Κώστα Κουρδή.

Οι Συνθέσεις

Θύελλα Ελάτειας (Θανάσης Κούκος): Μαγγάρας, Ζάρρας Μ., Γκουγκουλιάς, Σολωμός, Στογιάννης, Κίτσιος Γ. (70′ Ζιάκας), Τσιάκος, Κολωνιότης (65′ Κούκος), Κίτσιος Κ., Χατζής (75′ Μυλωνάς), Ζάρρας Β.

Κεραυνός Παραποτάμου (Κώστας Μπακατσής): Ζήκος, Ζυγοροδήμος, Ζιούστης, Δαλακώνης, Καραούλης, Σαΐτης, Βασίλεβ, Φωλίνας (55′ Πασχός), Αβραμούλης (46′ Παππάς), Κουκουτσέλος (63′ Σαρρής), Ναΐμ.