Ο Νικούλης «χώρισε» Πύρρο & Νεάπολη…

Ο Άλκης Νικούλης με δύο δικά του τέρματα έδωσε τη νίκη στον Πύρρο απέναντι στη Νεάπολη, παιχνίδι το οποίο διεξήχθη στο γήπεδο της Γαλήνης για τη 18η αγωνιστική της Α΄1 τοπικής κατηγορίας.

Η ομάδα του Κώστα Βασίλη πήρε ακόμη μία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και συνεχίζει σταθερά στη τέταρτη θέση της βαθμολογίας με τριάντα πέντε βαθμούς, ενώ από την άλλη, η Νεάπολη παρέμεινε κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού έχοντας δέκα τρεις πόντους.

Με δύο γκολ στο 61′ και στο 80′ του Άλκη Νικούλη λοιπόν, ο Πύρρος ξεπέρασε το εμπόδιο της Νεάπολης, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν και δύο δοκάρια με τους Νίκο Αλεξανδρή (64′ ) και Μάριο Λάττα (76′).

Από τη πλευρά της, η Νεάπολη είχε μία καλή στιγμή στο 30′, με τον Αποστόλη Μπάρδα όπου και η μπάλα από τη προσπάθεια του σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Μάριου Αγραφιώτη.

Οι Συνθέσεις

Πύρρος (Κώστας Βασίλης): Αγραφιώτης, Μαρούδης, Λίτσα, Κάτσης, Μάρης, Παύλου (80′ Τζιόγκας), Λάττα, Κάτσας, Νικούλης (84′ Αγκόλι), Αλλιάι (60′ Μούρι), Αλεξανδρής.

Νεάπολη Λάρισας: Παπαναστασίου, Συγκούνας (46′ Μέκρας Χρ.), Μπαλαούρας, Δεσπόπουλος, Μέκρας Γ., Μπουχλαριώτης, Μανώλης, Μπάρδας, Μπούνα, Δαλαμπύρας (80′ Ζαχαρούλης), Γαρυφαλλόπουλος (70′ Θανασιάς).

Διαιτητική Τριπλέτα
Δημεράς, Τζιμούρτος, Τζήκας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...