Ο Ντε Ρόσι πρότεινε στη Ρόμα να πληρώνεται με βάση τις συμμετοχές του

Περισσότερες λεπτομέρειες για το διαζύγιο των Τζαλορόσι με τον αρχηγό τους γίνονται γνωστές μέσω Whatsapp.

Η απόφαση της Ρόμα να μην προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Ντανιέλε Ντε Ρόσι έχει προκαλέσει οργή στις τάξεις των τιφόζι, οι οποίοι τα βάζουν και πάλι με τον πρόεδρο Τζέιμς Παλότα. Μέσα σε αυτό το περίεργο κλίμα, διέρρευσαν μέσω Whatsapp η συνομιλία που είχε ο 35χρονος χαφ με τον διευθύνων σύμβουλο, Γκουίντο Φιένγκα, ο οποίος ήταν και αυτός που ανέλαβε να του γνωστοποιήσει την απόφαση να μην ανανεωθεί το συμβόλαιο του.

Από όσα διέρρευσαν, ο Ντε Ρόσι είπε στον Φιένγκα ότι θα δεχόταν να παραμείνει στη Ρόμα με ένα συμβόλαιο το οποίο θα προέβλεπε ότι θα πληρωνόταν 100.000 ευρώ για κάθε συμμετοχή του. Με τις 17 συμμετοχές που έχει κάνει φέτος, για παράδειγμα, ο αρχηγός των Τζαλορόσι θα έπαιρνε 1,7 εκατ. ευρώ, ενώ με βάση το συμβόλαιο που έχει τώρα παίρνει 3 εκατ. ευρώ ετησίως. Αν, δηλαδή, τη νέα σεζόν ο Ντε Ρόσι δεν έκανε καμία συμμετοχή, είτε λόγω αποφάσεων του προπονητή είτε λόγω τραυματισμού, δεν θα πληρωνόταν καθόλου.

Ο Φιένγκα, όπως προκύπτει, έμεινε ικανοποιημένος από αυτό και επικοινώνησε με τον Τζέιμς Παλότα, για να ενημερώσει έπειτα από 40 λεπτά τον Ντε Ρόσι ότι ο πρόεδρος είναι ικανοποιημένος από αυτή την πρόταση του Ντανιέλε και ότι είναι υπέρ του να προβλεφθεί ένα στάνταρ ποσό, έστω μικρό.

Ο Ντε Ρόσι, όμως, ενημέρωσε τον Φιένγκα ότι πλέον δε δέχεται κάτι τέτοιο, αφού απογοητεύτηκε από το γεγονός ότι δεν υπήρξε καμία νύξη από την πλευρά της διοίκησης για το θέμα του συμβολαίου κατά τη διάρκεια της σεζόν, όπως και από το γεγονός ότι η απόφαση της Ρόμα, όπως του είπε ο διευθύνων σύμβουλος, ήταν να μην ανανεωθεί το συμβόλαιο του.

Ο Ντε Ρόσι πρότεινε στη Ρόμα να πληρώνεται με βάση τις συμμετοχές του

Πηγή: gazzeta.gr