Ο ΟΦΗ ζητάει… αγάπη του Αγίου Βαλεντίνου! (pic)

Ο ΟΦΗ ετοιμάζεται να γιορτάσει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ζητώντας από τους οπαδούς του να αναρτήσουν μια φωτογραφία όπου θα δείχνουν την αγάπη τους για τον σύλλογο στα social media, κληρώνοντας εισιτήρια για το παιχνίδι με τη Λαμία.

Σε κλίμα… Αγίου Βαλεντίνου βρίσκονται τα social media των Κρητικών, που με την καμπάνια #agapotonOFI δίνουν την ευκαιρία σε φίλους της ομάδας να δείξουν τα αισθήματά τους για τον σύλλογο και ταυτόχρονα να μπουν στην κλήρωση για μια διπλή πρόσκληση στη θύρα 9 “Ευγένιος Γκέραρντ” στο Γεντί Κουλέ για το παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής της Super League με τη Λαμία!

«Η μέρα του Αγ. Βαλεντίνου πλησιάζει! Εσύ πόσο αγαπάς τον ΟΦΗ; Κάνε post μια φωτογραφία σχετική με την ομάδα μας και βάλε hashtag #agapotonOFI. Το δώρο για τη φωτογραφία με τα περισσότερα like στο instagram θα είναι μια διπλή πρόσκληση στη θύρα 9 “Ευγένιος Γκέραρντ”, του “Θ. Βαρδινογιάννης” στον επόμενο εντός έδρας αγώνα με τη Λαμία (18/2, 19:30). * Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας ΠΡΕΠΕΙ η ανάρτηση να είναι από public προφίλ! Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται στις 23:59 της 14ης Φεβρουαρίου».

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

Η μέρα του Αγ. Βαλεντίνου πλησιάζει! Εσύ πόσο αγαπάς τον ΟΦΗ; Κάνε post μια φωτογραφία σχετική με την ομάδα μας και βάλε hashtag #agapotonOFI. Το δώρο για τη φωτογραφία με τα περισσότερα like στο instagram θα είναι μια διπλή πρόσκληση στη θύρα 9 “Ευγένιος Γκέραρντ”, του “Θ. Βαρδινογιάννης” στον επόμενο εντός έδρας αγώνα με τη Λαμία (18/2, 19:30). * Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας ΠΡΕΠΕΙ η ανάρτηση να είναι από public προφίλ! Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται στις 23:59 της 14ης Φεβρουαρίου. #agapotonofi #valentinesday #oficrerefc #ofi1925 #ofi1925official #oficretefc #oficrete

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OFI Crete F.C. | ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 (@ofi.fc.official) στις

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...