Ο Πέρπερας τον οδηγεί προς τον τίτλο!

Χάρη σε γκολ του Βαγγέλη Πέρπερα στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Κεραυνός Δένδρων κέρδισε με 1 – 0 του Πανιωνίου Νέας Σμύρνης στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Β΄τοπικής κατηγορίας.

Η ομάδα του Μίλτου Ταυλαρίδη κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από μία δύσκολη έδρα, αυτή του Πανιωνίου Νέας Σμύρνης κι έτσι έφθασε τους πενήντα τρεις βαθμούς μετά το πέρας αυτής της αγωνιστικής.

Από την άλλη, το συγκρότημα του Γιάννη Κυρμιτζόγλου που προσπάθησε για το θετικό αποτέλεσμα και μέχρι τώρα μετρούσε οκτώ συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, δεν αποκόμισε κάτι καλό με το γκολ να έρχεται στα τελευταία λεπτά και την ομάδα να παραμένει στους σαράντα τρεις βαθμούς και τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι ήταν όπως το περίμενε κανείς. Αρκετές μονομαχίες με τους παίκτες των δύο ομάδων, ελάχιστες ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες των Ιορδανίδη και Ράγια και το γκολ του Κεραυνού Δένδρων να σημειώνεται στο 80ο λεπτό.

Συγκεκριμένα, το παιχνίδι πήγαινε προς τα τελευταία λεπτά, με την αγωνία να κορυφώνεται για το τελικό αποτέλεσμα, μιας και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Ο Βαγγέλης Πέρπερας με σουτ από πλάγια θέση κέρδισε τον Νίκο Ιορδανίδη και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Πανιωνίου για το 0 – 1 που ήταν το τελικό σκορ.

Οι Συνθέσεις

Πανιώνιος Νέας Σμύρνης (Γιάννης Κυρμιτζόγλου): Ιορδανίδης, Σερέτης, Βασιλείου, Κανής, Κίτσας Γερ., Ελιζόπουλος Κ., Ελιζόπουλος Μ., Κίτσας Π., Παπαγεωργίου (60′ Βασιλείου Π.), Μανώλης, Ελιζόπουλος Γ. (13′ Σκέντζας Χρ.).

Κεραυνός Δένδρων (Μίλτος Ταυλαρίδης): Ράγιας, Κουσάνας, Καλέσης Αχ., Γκαμπέτας (58′ Βόραδας), Σκριάπας, Τασιούλας, Μπακού, Γκάτης, Καλέσης Απ., Πέρπερας, Καλούπας.

Διαιτητική Τριπλέτα
Βασιλός, Μπατζιανούλης, Θύμιου.