Ο ΠΑΟΚ θα δώσει φιλικό με τη Λάρισα

ΠΑΟΚ και Λάρισα θα δώσουν αγώνα προπονητικού χαρακτήρα στη θεσσαλική πόλη.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ αναφέρει, «Μετά από τέσσερις ημέρες προπονήσεων, ήρθε η ώρα να βγουν και τα πρώτα συμπεράσματα για τον Κώστα Μέξα, στο αυριανό φιλικό του ΠΑΟΚ με τη Λάρισα. Οι συνθήκες ωστόσο δεν είναι και οι καλύτερες καθώς για διάφορους λόγους θα υπάρχουν αρκετές απουσίες.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει αύριο το πρωί για τη Λάρισα, όπου στις 4μ.μ. θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Λάρισας σε ένα καθαρά προπονητικού χαρακτήρα φιλικό παιχνίδι. Ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.
 
Το πρωί του Σαββάτου αναχωρεί για τον Άγιο Δομίνικο ο Ρετ, προκειμένου να συμμετάσχει στους αγώνες της Εθνικής ομάδας της Δομινικανής Δημοκρατίας για τα προκριματικά του Americup 2021. Αναπόφευκτα ο Ρετ δεν θα συμμετάσχει στο αυριανό φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Λάρισα, όπως άλλωστε και ο Ιατρίδης λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική ομάδα των εφήβων.
 
Στη διάθεση του προπονητή του ΠΑΟΚ δεν είναι αυτή τη στιγμή και οι Μπεστ (είναι στον Καναδά με την Εθνική ομάδα της χώρας του), Καραμανώλης (ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα) και Σμιθ.

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...