Ο Παπαδόπουλος «λύτρωσε» τον Ηρακλή Λάρισας στο 90′!

Με γκολ του Χρήστου Παπαδόπουλου στο 90′, ο Ηρακλ΄ής Λάρισας έκαμψε την αντίσταση της Νέας Αρτάκης στο AEL FC ARENA, μένοντας και πάλι μόνος πρώτος στην κορυφή, εκμεταλλευόμενος την αγωνιστική απραξία του Α.Ο. Υπάτου λόγω… κακοκαιρίας.

Έτσι, με την νίκη αυτήν, ο Ηρακλής Λάρισας έφτασε τους 24 βαθμούς αφήνοντας τον Α.Ο. Υπάτου στους 21, που όμως έχει έναν αγώνα λιγότερο, αυτόν με οτν Ατρόμητο Παλαμά.

Το μοναδικό τέρμα της νίκης του Ηρακλή Λάρισας σημείωσε στο 90′ ο Χρήστος Παπαδόπουλος, μετά από πάσα του Χασομέρη στον Αλεξίου και ασσίστ του τελευταίου στον Παπαδόπουλο που μέσα από την περιοχή με αριστερό σουτ στην κίνηση κέρδισε τον Ντουμάνη για το 1 – 0.

Οι Συνθέσεις

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης): Παπαγιάννης, Μπαλαμώτης, Κουτσούκης (90’ λ.τ. Τάρτας), Γκαλίτσιος, Δοδοντσάκης, Αγρόδημος, Ναρίνογλου (46’ Μπρακαμόντε), Μπάμης (85’ Παπαδόπουλος), Αλεξίου, Χασομέρης, Γκίκα (63’ Κακαβίτσης).

Νέα Αρτάκη (Μίλτος Γκόφας): Ντουμάνης, Στασινόπουλος, Στράρις, Τσούπρος, Καραμπάς, Κωνσταντίνου, Παπαδάκης, Ζαχαρόπουλος, Ζυγκερίδης, Ντράγκαν, Μεγάλος (76’ Χατζηστάμου).

Διαιτητική Τριπλέτα
Τσιγαρίδας, Δοσκόρης, Γάκος (Φθιώτιδας).