Ο Παπανικολάου χάρισε την νίκη στον Θερμαϊκό Στομίου

Ο Παπανικολάου ήταν ο μόνος που βρήκε στόχο και έτσι ο Θερμαϊκός Στομίου πανηγύρισε μία σημαντική νίκη με 1 – 0 απέναντι στον Απόλλωνα Γαλήνης για την 11η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β’ ΕΠΣ Λάρισας.

Τρεις υπερπολύτιμοι βαθμοί προστέθηκαν στο… «σακούλι» της ομάδας του Στομίου, η οποία έφτασε τους δεκατρείς συνολικά τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Όσους έχει και ο Απόλλων Γαλήνης δηλαδή, με τις δύο ομάδες μετά από το συγκεκριμένο αποτέλεσμα να ισοβαθμούν στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, οι δύο ομάδες έδειξαν μεγάλη θέληση για τη νίκη, προσπαθώντας κυρίως να προστατεύσουν τα μετόπισθεν, αλλά δημιουργούσαν παράλληλα όποτε τους δινόταν και η ευκαιρία απειλητικές καταστάσεις μπροστά από τα αντίπαλα «καρέ». Όμως το πρώτο ημίχρονο πέρασε δίχως κάποιο γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πέτυχαν αυτό που έψαχναν. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ο Γιώργος Ταπατάς ανατράπηκε από τον Χαλδούπη μέσα στην αντίπαλη περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Παπανικολάου που ήταν ψύχραιμος και δεν αστόχησε.

Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, όμως οι Ζήκος, Ντραμπόκουλος, Χαλδούπης και Χρυσικός δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν. Έτσι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τον Θερμαϊκό να πανηγυρίζει τη νίκη με 1 – 0.

Τα Γκολ

1 – 0 60′ (π.) Παπανικολάου.

Οι Συνθέσεις

Θερμαϊκός Στομίου (Νίκος Χατζημπύρος): Δριστέλλας, Ταπατάς Κ., Καρέντζος, Τσερίκου Γκ., Χαϊνταρλής, Χαλιάνης, Σαμαράς (82′ Τσιούτρας), Τσερίκου Ντ., Παπανικολάου, Ταπατάς Γ. (76′ Τσακνάκης), Βόγλης.

Απόλλων Γαλήνης (Σπύρος Ευαγγέλου): Σβάρνας, Γκάνας (66′ Κώτσης), Γκέκας (46′ Ζυγούρης), Σουπεκιώτης, Ντραμπάκουλος, Χαλδούπης, Μωϋσιάδης (76′ Ζήκος Κ.), Μπαλανίκας, Χρυσικός, Σαλοκανάς (66′ Τσιούτσιας), Ζήκος Χρ. (78′ Τζήκας).

Διαιτητική Τριπλέτα
Ακρίβος, Τσιρεβέλος, Φακής.