Ο Παπαρίζος στο τεχνικό τιμ, υπεύθυνος των ακαδημιών στον Φαλανιακό ο Καστανούλιας

Ο Φαλανιακός ανακοίνωσε τη πρόσληψη του Κώστα Παπαρίζου στη θέση του άμεσου συνεργάτη του Τάσου Μπεριτζά στη τεχνική ηγεσία, όπως και τον Τάσο Καστανούλια ως υπεύθυνο των τμημάτων υποδομής του συλλόγου.

Η ανακοίνωση για τον Κώστα Παπαρίζο:

«Το Δ.Σ. του Α.Σ. Φαλανιακού ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον κ. Κώστα Παπαρίζο, όπου θα αποτελέσει τον άμεσο συνεργάτη του τεχνικού μας κ. Τάσου Μπεριτζά για τη νέα αγωνιστική περίοδο. 

Ο 38χρονος κόουτς και πρώην παίκτης της ΑΕΛ ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τις Ακαδημίες της ΑΕΛ και του Άγιαξ, ενώ έχει καθίσει στον πάγκο αρκετών ομάδων στο νομό μας (Αμπελόκηποι, Νίκη Νίκης, Ολυμπιακός Χειμαδίου, και Φιλοκτήτης Μελιβοίας).
Η μεγάλη οικογένεια του Φαλανιακού τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδας μας».

Η ανακοίνωση για τον Τάσο Καστανούλια:

«Το Δ.Σ. του Α.Σ. Φαλανιακού ανακοινώνει πως υπεύθυνος της Ακαδημίας της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι ο κ. Τάσος Καστανούλιας.
Ο Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας και κάτοχος διπλώματος UEFA C παραμένει στον σύλλογό μας και πλέον αναλαμβάνει επικεφαλής της Ακαδημίας του Φαλανιακού.
Στόχος είναι να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερη και οργανωμένη δουλειά στα τμήματα υποδομής, ώστε να μπορέσουν σταδιακά να προωθηθούν οι νεαροί παίκτες μας στην αντρική ομάδα.
Η μεγάλη οικογένεια του Φαλανιακού του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδας μας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...