Ο Παπαχρήστος επέστρεψε στις νίκες το Κιλελέρ

Μετά την ήττα και τον αποκλεισμό από τον Κεραυνό Δένδρων μέσα στην εβδομάδα για τον θεσμό του Κυπέλλου, το Κιλελέρ επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα και τις νίκες, καθώς επικράτησε του Δαμασιακού με το φτωχό πλην τίμιο, 1 – 0, χάρη σε γκολ του Βαγγέλη Παπαχρήστου!

Η ομάδα του Αχιλλέα Τσιβόπουλου με αυτή τη νίκη έφθασε τους δέκα επτά βαθμούς και αναρριχήθηκε στη 5η θέση του πίνακα της βαθμολογίας, ενώ το σύνολο του Αλέξη Παγκαρλιώτα έμεινε στους πέντε βαθμούς και τη δέκατη τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Στο 18ο λεπτό ο Βαγγέλης Παπαχρήστος βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα κι έκανε το 1 – 0 για το Κιλελέρ με πλασέ από σέντρα του Ανδρέα Φορτομάρη, όπου μάλιστα ήταν και το τελικό σκορ.

Στη συνέχεια του αγώνα χάθηκαν σημαντικές ευκαιρίες από τους παίκτες των δύο ομάδων, όμως το 1 – 0 ήταν το σκορ που έδωσε τους τρεις βαθμούς της νίκης στο Κιλελέρ!

Πάντως, οι δύο ομάδες είχαν χαμένες ευκαιρίες στον αγώνα για να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα εκτός του γκολ του Παπαχρήστου με τον Χρήστο Τζέκα για το Κιλελέρ και με τους Θοδωρή Τσιάλτα και Στέλιο Λέτσιο για τον Δαμασιακό.

Οι Συνθέσεις

Α.Ε. Κιλελέρ (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Παναγιωτόπουλος, Βέης, Ζιόμπουρας, Γουρνάρης, Χατζής Γ., Φορτομάρης (70′ Λένας), Κολοβός, Τσέλα, Χατζής Κ. (90′ Βαλατσός), Παπαχρήστος, Τζέκα (85′ Κουτσιαρής).

Δαμασιακός (Αλέξης Παγκαρλιώτας): Νικολακούλης, Γεωργατζιάς, Πούτας, Ιωαννίδης, Μπακαΐμης (55′ Τσιάλτας), Καρακάνος, Ραπτοτάσιος, Δούκας, Λούτσος, Μουσιάρης Δ., Λέτσιος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Πατέτσος, Καραμπούλας, Γκαρέλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...