Ο Πλεξίδας, ο επενδυτής και τα… ΑΦΜ

Βαδίζουμε αισίως πλέον στα τέλη του Ιούνη και ακόμη “φως” στο βάθος του Τούνελ των διοικητικών της ΑΕΛ δεν έχουμε δει. Οι μέρες παιρνούν και η ΑΕΛ και ο Κώστας Πηλαδάκης ψάχνει τον επόμενο μεγαλομέτοχο και πρόεδρο του συλλόγου σε Ελλάδα αλλά και… εξωτερικό.

Η εβδομάδα που μας αφήνει πίσω μας ήταν η εβδομάδα “Πλεξίδα” καθώς ο Κώστας Πηλαδάκης είχε μια σειρά από ραντεβού με τον Τρικαλινό επιχειρηματία με σκοπό την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετόχων στον κ. Πλεξίδα, με το τέλος αυτών των επαφών σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πληροφορίες να μην αφήνουν τον κ. Πηλαδάκη ικανοποιημένο, κυρίως από την τελική πρόταση που είναι και η επίσημη του Τρικαλινού επιχειρηματία.

Και όλα αυτά τη στιγμή όπου ο Κώστας Πηλαδάκης θα περιμένει έως και τα μέσα την επόμενης εβδομάδας επίσημη πρόταση από εταιρία επενδυτών από το εξωτερικό.

Πάντως είτε ακολουθηθεί το σχέδιο “Πλεξίδα” είτε των επενδυτών το μόνο σίγουρο είναι πως η ΑΕΛ, στη νέα εποχή θα αγωνίζεται με νέο ΑΦΜ, με τα υποφήφια να είναι αρκετά. Έχει ήδη διαρρεύσει το όνομα της Αναγέννησης Γιαννιτσών, το ενδιαφέρον το οποίο επιβεβαιώνουν και οι άνθρωποι της, του Αχαρναϊκού, του Βατανιακού, ενώ τις τελευταίες ώρες ακούγεται έντονα και ΑΦΜ ομάδας από την Πελοπόννησο, η οποία η ίδια από μόνη της… “ψάχνεται”.

Εν κατακλείδι, το Σαββατοκύριακο μας θα είναι ήρεμο, με τις εξελίξεις να ξεκινούν να τρέχουν ξανά από Τρίτη.