Ο Πλιάγκας μείωσε την… απόσταση της κορυφής

Στους 6 βαθμούς από την κορυφή και τον Ηρακλή Λάρισας, έφτασε ο Κίσσαβος Συκουρίου, κερδίζοντας τον Όλυμπο Γόννων στην έδρα των τελευταίων με 2 – 0, χάρις σε δύο προσωπικά τέρματα του Δημήτρη Πλιάγκα.

Σταθερά στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας παραμένει ο Κίσσαβος Συκουρίου, επικρατώντας στους Γόννους της τοπικής ομάδας με 2 – 0, με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Πλιάγκα, μειώνοντας παράλληλα και την διαφορά στους έξι βαθμούς από την κορυφή και τον Ηρακλή Λάρισας που ηττήθηκε στα Βούναινα.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα με ένα “βον-πλάνε” του Δημήτρη Πλιάγκα μετά από κεφαλιά – πάσα του Δημήτρη Κουκουτσέλου. Πριν από την ανάπαυλα μάλιστα οι Συκουριώτες έχασαν μοναδική ευκαιρία να κάνουν τα τέρματά τους δύο, όταν στο 43′ ο Δημήτρης Πλιάγκας από θέση τετ – α – τετ ηττήθηκε από τον εξαιρετικό Πέτρο Καραναστάση που αντέδρασε σωστά και εξουδετέρωσε την φάση.

Στην επανάληψη εν τέλει οι φιλοξενούμενοι “κλείδωσαν” το παιχνίδι. Δράστης ήταν και πάλι ο Δημήτρης Πλιάγκας που στο 62′ κέρδισε πέναλτι, εκτελώντάς το ο ίδιος εύστοχα για το τελικό, 2 – 0.

Η Σύνθεση

Κίσσαβος Συκουρίου (Δημήτρης Τσέτσιλας): Γκικούδης, Κάτσας, Σάλα, Αλμυρούλης, Αγγέλης, Καλούσης, Καπετάνι, Σενκάι (85′ Ζαϊρές), Πλιάγκας (77′ λ.τ. Σελήνης), Κουκουτσέλος, Κώτσιας (89′ Βλαχογιάννης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Αγγελούλης, Παπαδημητρίου, Λάκης.