Ο Πυργετός έβαλε “φρένο” στην Ανάβρα

Ισόπαλο δίχως τέρματα ολοκληρώθηκε το ντέρμπι κορυφής του 3ου Ομίλου της Β΄ ΕΠΣ Λάρισας στον Πυργετό, εκεί όπου η τοπική Αναγέννηση “έκοψε” βαθμούς από την πρωτοπόρο ομάδα της Προοδευτικής Ανάβρας, δίνοντας και πάλι νέο ενδιαφέρον στον Όμιλο.

Η Προοδευτική Αναβρας έφτασε μετά και την “λευκή” ισοπαλία στον Πυργετό τους 34 πόντους, διατηρώντας τη κορυφή του 3ου Ομίλου της Β΄ ΕΠΣ Λάρισας, περιμένοντας να δει εάν θα έχει παρέα στη κουρφή, μιας και εκρεμμεί ο αγώνας Πύρρος – Πελασγιώτιδα, με τον Πύρρο να έχει 31 βαθμούς. Στον αντίποδα, η ομάδα του Πυργετού έφτασε τους 29 βαθμούς, παραμένοντας σε θέση βολής από τους δύο πρώτους.

Οι δύο ομάδες είχαν από μία ευκαιρία να βρουν δίχτυα και να πάρουν το παιχνίδι.

Στο πρώτο μέρος η Προοδευτική Ανάβρας κέρδισε πέναλτι στο 31ο λεπτό από ανατροπή του Καμάμι στον Άγγελο Κορδαλή, ο οποίος ανέλαβε την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών από την άσπρη “βούλα”, βλέποντας τον Καρυώτη να αποκρούει την εκτέλεσή του, κρατώντας το μηδέν στην εστία του.

Στην επανάληψη και στο 89′, σε ιδανική αντεπίθεση για τον Πυργετό, ο Γιώρος Βάρσος από πλεονεκτική θέση για γκολ, πλάσαρε, λίγο άουτ.

Οι Συνθέσεις

Αναγέννηση Πυργετού (Γιάννης Μπάγκας): Καρυώτης, Περκέτσι, Κόμε, Καμάμι, Τσάκε, Τζιόλας, Ρακίπι Ν. (70′ Κοφράς), Ρακίπι Άγγ., Βάρσος, Στούμπος (80′ Παζάρας), Πουρλιώτης.

Προοδευτική Ανάβρας (Γιώργος Λυκοκώστας): Ξύτσας, Τζιάφος, Μπούρας, Χονδροδήμος, Ντόντος, Σχοινάς, Καραντώνης, Ντελής (70′ Μαρκολέφας), Κορδαλής, Γκαραλιάκος, Αποστόλου (70′ Κόγιος).

Διαιτητική Τριπλέτα
Κουκούλης, Δημεράς, Ντελέζος Θ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...