Ο ρυθμός στη… ζωή ενός ποδοσφαιριστή!

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα για έναν αθλητή από το να έχει χάσει το ρυθμό του… O ρυθμός είναι μια πολλή σημαντική λέξη για έναν αθλητή που λίγοι γνωρίζουν…

Ρυθμός δεν είναι μόνο η μυική προετοιμασία ή η φυσική κατάσταση. Αλλά να είναι και έτοιμος να αντεπεξέλθει ο αθλητής σε συνθήκες αγώνα και να έχει γρήγορη σκέψη γρήγορη ταχύτητα αντίδρασης και δράσης ταυτόχρονα. Να χτίσει εικόνες για κάθε ενδεχόμενη φάση εντός 90λεπτου.

Αυτός ο μικρός πρόλογος για να δώσουμε έμφαση στην αντίδραση του Κουτσιανικούλη που δεν αντέδρασε σωστά στην φάση του γκολ. Όπως και ο Μπόγιοβιτς που φάνηκε ανέτοιμος και αυτός. Όμως σε 2 με 3 μήνες θα είναι άλλοι παίχτες αυτοί οι δύο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ΑΕΛ έχει θετικά και αρνητικά. Θετικό ότι μπαίνει δυνατά και σκοράρει για άλλη μια φορά πριν το 20λεπτο. Αυτό δείχνει την αυτοπεποίθηση που έχει σαν ομάδα, άλλα και το δέος που προκαλεί στους αντιπάλους, που πάντα μπαίνουν φοβισμένοι.

Αρνητικό που για ακόμη μια φορά χάνει τον χώρο του κέντρου. Είσαι ΑΕΛ και ακόμα και όταν κερδίζεις δεν παίζεις αντιποδόσφαιρο. Ναι, κρατάς άμυνα. Αλλά βγάζεις τουλάχιστον επικίνδυνες αντεπιθέσεις. Πρέπει να κάνεις passing game, να πάρει ανάσες και η άμυνα.

 Το “τρίποντο” είναι μεγάλη υπόθεση πάντως. Εκπληκτικός ήταν ο Αναστασόπουλος, όπως και ο Βέρτζος. Θετικά τα μπακ σαν πρώτη εμφάνιση. Σίγουρα θέλουν και αυτοί να αποκτήσουν ρυθμό. Επίσης ο Λαμπροπουλος πατάει περιοχή και σκοράρει. Βοηθάει πολύ αυτό.

Όπως βοήθησε πολύ και ο Ουρτάδο που ήταν πολύ καλός. Από την άλλη ο Μαρουκάκης μετά από ένα σημείο ήταν απελπιστικά μόνος και δεν κατάφερε να σκοράρει. Πλέον όμως συνεχίζουμε ακάθεκτοι και να θυμάστε… καλοπροαίρετη κριτική κάνουμε μόνο μετά από νίκες!