Ο Σπάικ Λι θέλει τον Ζάιον για το sequel του «He Got Game»!

Ο Σπάικ Λι αποκάλυψε ότι θέλει τον Ζάιον Ουίλιαμσον για το sequel του «He Got Game», μια από τις πιο δημοφιλείς μπασκετικές ταινίες ever.

Την Πρωτομαγιά του 1998 ο Ρέι Άλεν άφηνε για λίγο τα παρκέ και στεκόταν στο πλάι του Ντένζελ Ουάσινγκτον προκειμένου να μας συστηθεί ως Τζίζους Σάτλσγουορθ στην κινηματογραφική ταινία «He Got Game».

Πρόκειται για μία από τις καλύτερες ταινίες που έχουν ως κεντρικό θέμα του μπάσκετ, με τον νεαρό -τότε- Ρέι Άλεν (σ.σ. μόλις 23 ετών) να έχει τον ρόλο του Σάτλσγουορθ, 

Ενός σούπερ ταλέντου του μπάσκετ στα high schools ο οποίος παίρνει υποτροφία από μεγάλο κολέγιο αλλά ο… κατάδικος πατέρας του (σ.σ. Ντένζελ Ουάσινγκτον) για τον φόνο της μητέρας του, προσπαθεί να τον πείσει να υπογράψει στο κολέγιο του κυβερνήτη προκειμένου να αποφυλακιστεί πιο γρήγορα.

Η κινηματογραφική ταινία προβλήθηκε για πρώτη φορά την 1η Μαΐου 1998 και το box office έφτασε στα 22,4 εκατομμύρια δολάρια. Στο μεταξύ, ο σκηνοθέτης του «He Got Game», Σπάικ Λι αποκάλυψε ότι ο Ζάιον Ουίλιαμσον είναι υποψήφιος για το sequel:

«Προσπαθήσαμε να κάνουμε μια συνάντηση μαζί του πριν από την έξαρση του κορονοϊού. Ο Ρέι Άλεν κι εγώ προσπαθήσαμε να τον συναντήσουμε τη Νέα Ορλεάνη. Ακόμα τον θέλω»

Πηγή: gazzeta.gr