Ο συνειδητοποιημένος Ιβάνοβιτς

Πολλά θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσα της αναμέτρησης ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι στο «Έτιχαντ», σύμφωνα με τον Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς.

Ο Σέρβος αμυντικός σημείωσε πως μία νίκη κόντρα στους «πολίτες» θα φέρει στην ομάδα ψυχολογική τόνωση, επισημαίνοντας ωστόσο πως σε γενικότερο βαθμό οι «μπλε» έχουν αυτό που χρειάζεται για την κατάκτηση του τίτλου,

«Όταν θέλεις να κατακτήσεις τον τίτλο, ποτέ δεν τον κερδίζεις με ένα παιχνίδι. Πρέπει να παίζεις σκληρά, όλη τη σεζόν. Για εμάς το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι είναι μεγάλο και κρίσιμο», ανέφερε αρχικά.

«Έχουμε βελτιωθεί πολύ σαν ομάδα. Μένουμε μαζί, παλεύουμε μαζί, χειριζόμαστε καλά τη μπάλα και ξέρουμε πως τις εμφανίσεις των συμπαικτών μας καλύτερα», τόνισε μεταξύ άλλων και συμπλήρωσε:

«Αυτή είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για εμάς τη φετινή σεζόν, αλλά πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Μπορεί να είναι πολύ σημαντικό ψυχολογικά και πολύ καλό για εμάς, αλλά ξέρουμε τον τρόπο και θα κάνουμε τα πάντα για να παλέψουμε για τον τίτλο μέχρι το τέλος».