Ο Τζατζάκης ήταν και πάλι εκεί..

Με γκολ του Αλέξανδρου Τζατζάκη στο 36′ ο Ηρακλής Χάλκης κατάφερε να φύγει νικητής από το γήπεδο της Νεάπολης κόντρα στην ομάδα του Όλυμπου Λάρισας.

Η ομάδα από την Χάλκη παρότι έχει καθαρίσει την υπόθεση “παραμονή” εδώ και πολλές αγωνιστικές, συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις της με αυτήν την αγωνιστική να παίζει στην έδρα του Ολύμπου και να φεύγει με το τρίποντο  καθώς με το τέρμα που σημείωσε ο Τζατζάκης η ομάδα του πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Η αδιάφορη λοιπόν ομάδα της Χάλκης φάνηκε μέσα στο γήπεδο πιο αποτελεσματική αφού κατάφερε να αξιοποιήσει έστω με το ένα γκολ τις φάσεις που δημιούργησε με πιο δραστήριο τον Αλέξανδρο Τζατζάκη  που ομολογουμένως μετά τον τραυματισμό του έχει κάνει μεγάλη επιστροφή στα γήπεδα. Το τέρμα που σημείωσε στο 36′ έκρινε το παιχνίδι με την ομάδα του Νίκου Ανδρέου όμως να δημιουργεί και άλλες ουσιαστικές ευκαιρίες με τον Τσιλιάκο στο 31′ και τον Κουσιώρα Κ. στο 88′ με την μπάλα να χτυπά στο δοκάρι.

Η ομάδα του Ολύμπου δεν κατάφερε να αξιοποίησει τις φάσεις που δημιούργησε με πιο χαρακτηριστικές του Μπούνα στο 29′ και στο 66′ αλλά  και στο 84′ με το δυνατό σουτ του Κώστα Μούμου.

Ο Όλυμπος Λάρισας όπως είναι φανερό θα προσπαθήσει στην συνέχεια μέσα από θετικά αποτελέσματα να εξασφαλίσει την παραμονή που είναι και ο μεγάλος στόχος της ομάδος.

Οι Συνθέσεις

Όλυμπος Λάρισας (Γιώργος Τσιμόπουλος): Χαβίλας, Βαλδούμας, Μπόλικα, Κουτσόπουλος, Βησσαράκος, Ευαγγέλου, Μούμος Γ., Βάσσος, Μπούνα, Μούμος Κ., Ρουμελιώτης.

Ηρακλής Χάλκης (Νίκος Ανδρέου): Αθανασόπουλος, Τσιλιάκος, Παπαδημητρίου Χ., Αλμυρούλης, Πρίφτης, Κοντοθανάσης, Κυριάκος, Θυμάκης (57′ Βογιατζής Χ.), Τζατζάκης (86′ Γκουγκότης), Παπαδημητρίου Μ., Βογιατζής Σ. (66′ Κουσιώρας Κ.)

Διαιτητική Τριπλέτα
Κυρίτσης, Καλφούντζος, Νίκζας.