Ο Φαν Πέρσι “έβγαλε σε άδεια” σερβιτόρο!

Τι το ήθελε ο “κακομοίρης” ο σερβιτόρος να βγάλει φωτογραφία με τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι εν ώρα εργασίας; Δύο εβδομάδες αναγκαστική άδεια του επέβαλε το αφεντικό του!

Πιθανότατα ο συγκεκριμένος εργαζόμενος του εστιατορίου να μην έχει ξανά την ευκαιρία να δει από… απόσταση αναπνοής το ποδοσφαιρικό του ίνδαλμα, ωστόσο από ότι φαίνεται έπρεπε να το σκεφτεί καλύτερα προτού βγει αναμνηστική φωτογραφία με τον Ολλανδό.

Και αυτό γιατί κίνησή του αυτή εξόργισε τους ιδιοκτήτες, οι οποίοι έχουν ως απαγορεύσει κάθε λογής φωτογραφήσεις εντός του εστιατορίου, με αποτέλεσμα να τον βγάλουν σε… αναγκαστική άδεια για δύο εβδομάδες!

«Η τιμωρία ήταν αυστηρή. Ο Κάισον Φόρντε (σ.σ. σερβιτόρος) είναι οπαδός της Γιουνάιτεντ και ήταν η μοναδική του ευκαιρία να βγάλει φωτογραφία με τον ήρωά του»ανέφερε μία πηγή στη «Mirror» και πρόσθεσε:

«Ο Κάισον εργάζεται σε αυτό το εστιατόριο εδώ και τέσσερα χρόνια. Έχει ξαναδεί διάσημους εδώ, όμως όταν συνάντησε τον Φαν Πέρσι δεν μπόρεσε να αντισταθεί. Είναι καλός άνθρωπος και αγαπάει τη δουλειά του, επομένως είναι δυσαρεστημένος με την τιμωρία του».