Ο Φώτης Μερτζανίδης έφερε τη νίκη στα Βούναινα!

Αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ, τελικά τα Βούναινα κατάφεραν να φύγουν από το γήπεδο των Αγίων Αναργύρων με τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, καθώς κέρδισαν τη Νεάπολη με 2 – 1 με ανατροπή του σκορ.

Η ομάδα του Λάζαρου Αγγλόπουλου με πρωταγωνιστή τον Φώτη Μερτζανίδη που πέτυχε και τα δύο γκολ των Βουναίνων, έφθασε τους σαράντα επτά βαθμούς και πλησίασε την Αμπελιά και το Μαυροβούνι στη βαθμολογία.

Στον αντίποδα, η ομάδα της Νεάπολης έμεινε στους είκοσι πόντους και έπεσε στη προτελευταία θέση της βαθμολογίας μετά τη νίκη του Φιλοκτήτη Μελιβοίας στο Μεσοχώρι.

Στο 64ο λεπτό ο Σωκράτης Κολομητρούσης ευτύχησε να βάλει μπροστά τη Νεάπολη στο σκορ  με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, με τον μεσοεπιθετικό της Νεάπολης να έρχεται από το πάγκο, ενώ στο 72′ ο Φώτης Μερτζανίδης αρχικά ισοφάρισε σε 1 – 1 με πλασέ μετά από πάσα του Ηλία Μερτζανίδη και έδωσε μεγάλο ενδιαφέρον στο ματς.

Προς το τέλος του αγώνα και στο 86′ ο Φώτης Μερτζανίδης βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα και πραγματοποίησε το 1 – 2 με ωραία κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ του αδερφού του, Ηλία Μερτζανίδη.

Οι άνθρωποι της Νεάπολης διαμαρτύρονται για τη φάση του 51′ όπου πέτυχαν γκολ και ο κ. Μπουρουζίκας το ακύρωσε για επιθετικό φάουλ σε παίκτη των Βουναίνων.

Οι Συνθέσεις

Νεάπολη Λάρισας: Παπαναστασίου, Συγκούνας, Μπαλαούρας, Δεσπόπουλος, Μέκρας Χρ., Μέκρας Γ., Μπουχλαριώτης, Μπάρδας, Μπούνα, Δαλαμπύρας (60′ Κολομητρούσης), Μανώλης.

Α.Ε. Βουναίνων (Λάζαρος Αγγλόπουλος): Λωρίδας, Βλησαρούλης, Κατσιώτης, Χατζηλιάδης, Μερτζανίδης Ηλ., Κυπαρίσσης, Μούμος, Ρουμελιώτης, Κορδέλας, Βράκας, Μερτζανίδης Φ.

Διαιτητική Τριπλέτα
Μπουρουζίκας, Κοτούμπας Δ., Μπράμης.