Ο Χατζούλης τον έβαλε ξανά στο κόλπο για την παραμονή!

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης έφυγε ο Αμπελωνιακός από την Νέα Πολιτεία και έτσι ξανά μπήκε για τα καλά στο κόλπο της παραμονής στην Α’ ΕΠΣΝ Λάρισας!

Η ομάδα του Δημήτρη Αλεξανδρή επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα και τις νίκες στην 4η αγωνιστική των πλέι άουτ με την εκτός έδρας νίκη στην Νέα Πολιτεία, νίκη που ήρθε από το γκολ του Βαγγέλη Χατζούλη στο 40′.

Με αυτή την νίκη, ο Αμπελωνιακός έφθασε τους είκοσι ένα βαθμούς και βρίσκεται στο μείον δύο από την παραμονή, ενώ το συγκρότημα του Γιάννη Σιάρκου παρά την προσπάθεια για θετικό αποτέλεσμα παρέμεινε στους οκτώ βαθμούς και την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Μόλις ένα γκολ σημειώθηκε στο παιχνίδι της Νέας Πολιτείας και αυτό ήταν για τον Αμπελωνιακό. Ο Γιάννης Πόνηρος κέρδισε πέναλτι και ο Βαγγέλης Χατζούλης με εύστοχη εκτέλεση στο 40ο λεπτό έδωσε το προβάδισμα και παράλληλα την νίκη στον Αμπελωνιακό, καθώς δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του κ. Βλιώρα.

Οι άνθρωποι της Νέας Πολιτείας διαμαρτύρονται για την φάση του 75ου λεπτού για περίπτωση πέναλτι σε χέρι αμυντικού του Αμπελωνιακού, όπως σημειώθηκαν και χαμένες ευκαιρίες με πιο χαρακτηριστικές αυτές των Βρούβα και Κωνσταντίνου…

Οι Συνθέσεις

Αστραπή Ν. Πολιτείας (Γιάννης Σιάρκος): Φαρμάκας, Μπόνιας (57′ Σκόμπας), Μπομπότης, Κατσιάνος, Παπανικολάου, Κολλάτος, Πέτρου, Φίλης (86′ Ζαρκαδής), Καλτσάς, Κυριάκος, Κωνσταντίνου (72′ Βρούβας).

Αμπελωνιακός (Δημήτρης Αλεξανδρής): Βαρσάμης, Ντανίκας, Γωγάκος Γ. (82′ Βούκιας), Αλατάς (60′ Αλεξόπουλος Αχ.), Μπαρούτζας, Μεσημέρης, Γκιόνα, Λέκα, Γωγάκος Δ. (70′ Κέρι), Χατζούλης, Πόνηρος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Βλιώρας, Μάνος, Νάκας.