Ο Χρήστος Μπαφές ευχαρίστησε τον πιστό Ισπανό οπαδό του Ολυμπιακού

Ο πιο πιστός Ισπανός οπαδός του Ολυμπιακού βρίσκεται στην Αθήνα, με τον Sports Director της ερυθρόλευκης ΚΑΕ, Χρήστο Μπαφέ, να τον ευχαριστεί για την πάντα όμορφη υποστήριξή του.

Στον λογαριασμό του στο Twitter γράφει πως ζει στη Σαραγόσα και έχει τον στίχο “αχ Ελλάδα σ’ αγαπώ” από το τραγούδι του Νίκου Παπάζογλου. Ένας Ισπανός, που ονομάζεται Μέλκι, λατρεύει τον Ολυμπιακό και τη χώρα μας, ακολουθεί τους Πειραιώτες όπου κι αν παίζουν στην πατρίδα του και αυτή την περίοδο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στα μέρη μας, με μια φανέλα της ομάδας της πόλης του.

Αυτός ο υπέροχος άνθρωπος είναι από την Ισπανία. Η σχέση που έχει με την Ελλάδα είναι η αγάπη του για τον Ολυμπιακό. Όπου κι αν παίζει η ομάδα στην Ισπανία, κάνει εκατοντάδες χιλιόμετρα για να τη δει από κοντά. Όπως και στα περισσότερα Final Four. Χωρίς να ενοχλήσω, λέει, μπορώ να βγάλω φωτογραφίες με κάποιους από τους παίκτες; Ο Μέλκι είναι το παράδειγμα για όλους μας, για το πώς πρέπει να αγαπάμε την ομάδα μας. Σε ευχαριστούμε φίλε” έγραψε ο Sports Director της ερυθρόλευκης ΚΑΕ, Χρήστος Μπαφές στον δικό του λογαριασμό στο Twitter.Πηγή: Sport24.gr