«Πάγωσαν» οι παίκτες του Πανακρωτηριακού: «Τη βγάλαμε φτηνά» – Εικόνες από το σοβαρό επεισόδιο

Πρόκειται για μια είδηση που είναι ήδη γνωστή, ωστόσο αυτό που “αφορά” το ποδοσφαιρικό μέρος της υπόθεσης, είναι ότι εκτός από τον ίδιο τον 22χρονο Αλβανό που έχει διαφορές με τα δύο άτομα που του έκαναν επίθεση, μαζί του στο μαγαζί στο Αρώνι βρίσκονταν εκείνη την ώρα και αρκετοί συμπαίκτες του από τον Πανακρωτηριακό. Μάλιστα, στην αρχή ήταν δύο ακόμη (11 δηλαδή σε σύνολο), αλλά στη συνέχεια αποχώρησαν για να πάνε να ξεκουραστούν. Ολοι μαζί βρέθηκαν στο συγκεκριμένο μαγαζί μετά το τέλος της προπόνησής τους στα Καθιανά, έχοντας πάει εκεί για να χαλαρώσουν.

Ο νεαρός Αλβανός εκτός του ότι κινδύνεψε σοβαρά, το ίδιο σοβαρά κινδύνεψαν να τραυματιστούν και αρκετοί από τους συμπαίκτες του με το να κάθονται στην είσοδο του μαγαζιού τη στιγμή που ο οδηγός του αυτοκινήτου ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα για να χτυπήσει το άτομο με το οποίο είχε διαφορές. Για καλή τους τύχη, οι νεαροί παίκτες του Πανακρωτηριακού τη γλίτωσαν με ελαφρά τραύματα, όμως η λαχτάρα που πήραν, ήταν πραγματικά τεράστια… «Τη βγάλαμε πολύ φτηνά», λένε χαρακτηριστικά στο athlitiko, μην κρύβωντας την τρομάρα τους γι’ αυτό που έγινε. «Ολα ξαφνικά έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, βάζει μπροστά το αυτοκίνητο, το παιδί κάθεται στην είσοδο του μαγαζιού και λογοφέρει μαζί τους και στη συνέχεια το αυτοκίνητο μπαίνει μέσα στο μαγαζί, κινδυνεύοντας να τραυματισθούμε όλοι πολύ σοβαρά. Την βγάλαμε πραγματικά πολύ φτηνά. Εγιναν πολλές υλικές ζημιές, μια μηχανή επίσης παρασύρθηκε», επισημαίνουν.

Οι ποδοσφαιριστές του Πανακρωτηριακού περιγράφουν ως σοκαριστική την όλη φασαρία που έγινε, καθώς προηγουμένως ο 22χρονος Αλβανός κυνηγιόταν μέσα στο μαγαζί από δύο άτομα μέχρι να καταφέρει να τους ξεφύγει! Στη συνέχεια, αποχωρώντας τα δύο αυτά άτομα, ο 22χρονος παίκτης του Πανακρωτηριακού “εμφανίστηκε” από εκεί που είχε καταφέρει να κρυφτεί, τους ζήτησε το λόγο και ακολούθησε η τρελή πορεία του αυτοκινήτου, που θα μπορούσε να ήταν καταστροφική…

Δείτε φωτογραφίες από αυτό το “τρελό” επεισόδιο που εκτυλίχθηκε στο Αρώνι και όπου ευτυχώς έληξε χωρίς κάποιον σοβαρό τραυματισμό!

Aroni travmatismoi paiktes panakrotiriakou1

Aroni travmatismoi paiktes panakrotiriakou

Aroni travmatismoi paiktes panakrotiriakou2

Aroni travmatismoi paiktes panakrotiriakou3

Πηγή: athlitiko

The post «Πάγωσαν» οι παίκτες του Πανακρωτηριακού: «Τη βγάλαμε φτηνά» – Εικόνες από το σοβαρό επεισόδιο appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com