Πάει για AEL FC Arena ο τελικός του Κυπέλλου, αλλά στη Λάρισα υπάρχουν έντονες αντιδράσεις από το Δήμο υπό τον φόβο επεισοδίων

Ύστερα από την αρνητική εξέλιξη που είχε χθες το θέμα με την έδρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου και τις αντιδράσεις του Αχιλλέα Μπέου, η ΕΠΟ οδηγήθηκε στην αναζήτηση άλλου γηπέδου για τη διεξαγωγή του.

Η Εταιρεία Διαχείρισης του Πανθεσσαλικού Σταδίου με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε το ότι δεν θα γίνει ο τελικός στο γήπεδο της Μαγνησίας.

Έτσι αναμένεται να προχωρήσει το ενδεχόμενο διεξαγωγής του αγώνα στο AEL FC Arena, στη Λάρισα καθώς είναι η λύση που προκρίνεται. Η ΕΠΟ έχει ήδη κάνει τις επαφές για να βρει το γήπεδο που θα φιλοξενήσει το μεγάλο ματς ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και δεν είναι άλλο από αυτό της Λάρισας το οποίο φιλοξενεί τους αγώνες του Ηρακλή Λάρισας για τον Βόρειο Όμιλο της Super League 2! Όλα δείχνουν πως αναμένεται να επιτευχθεί συμφωνία και μάλιστα σύντομα για να ανοίξει τις πόρτες του για τον τελικό στις 24 Μαΐου, καθώς υπήρξαν συζητήσεις σε θετικό κλίμα με τον Κώστα Πηλαδάκη.

Αν τελικά διεξαχθεί ο τελικός στο AEL FC Arena, στις κερκίδες θα βρεθούν οι οπαδοί τόσο της ΑΕΚ όσο και του ΠΑΟΚ, λαμβάνοντας εισιτήρια, σύμφωνα με δημοσιεύματα αθηναϊκών μέσων.

Όμως στο Δήμο Λαρισαίων βρίσκονται σε… αναβρασμό μετά από τις τελευταίες εξελίξεις καθώς θεωρούν ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος επεισοδίων. Κατά πληροφορίες του onlarissa.gr οι αντιδράσεις είναι έντονες από το Δήμο υπό τον φόβο των επεισοδίων, ενώ αναμένεται και η αντίδραση από πλευράς της Αστυνομίας για το αν είναι σε θέση να εγγυηθεί ότι ο τελικός θα διεξαχθεί κάτω από ασφάλεια.