«Πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά μας θα ΄ναι»!

Μεγάλος, η αλήθεια είναι, ο «ντόρος» τω δανεικών στην ΑΕΛ και πολλές φορές η σιωπή θεωρείται… αποδοχή της νέας τάξης πραγμάτων! Κάποια δεδομένα πρέπει να ξεκαθαριστούν και να μπουν στη θέση τους.

Προτού όμως τοποθετηθούμε επί του φαινόμενου «ΠΑΕ ΑΕΛ» κάποιες παρατηρήσεις:

Α. Αρχικά έχουμε την καλύτερη ΑΕΛ μετά το ΄88. Μετά ομολογούμε πως παίρνουμε δανεικούς από τον Ολυμπιακό για να σωθούμε.

Β. Αρχικά ο Αλ. Κούγιας δεν παίρνει ποτέ δανεικούς. Πέρυσι «έσπασε» και ο Αλ. Κούγιας πήρε δανεικούς. Όμως με ανακοίνωση του, γνωστοποίησε πως πήρε δανεικούς έτοιμους παίκτες και όχι νεαρούς, διότι δεν θέλει να γίνει το προπονητήριο των νεαρών ποδοσφαιριστών των μεγάλων ομάδων. Φέτος πήρε δανεικούς νεαρούς κλπ κλπ. Προπονητήριο κανονικό δηλαδή.

Γ. «Φώναζε» διαρκώς για τις ομάδες «δορυφόρους» ανά την Ελλάδα, τους οποίους καταδείκνυε ποιος τους έβγαζε κατηγορίες. Με παίκτες δανεικούς κλπ. Σας θυμίζει κάτι το «concept»; Απλά να θυμίσω πως σε τηλεοπτικό σταθμό είχε ειπωθεί το εξής:

Υπάρχει και Δ, υπάρχει και Ε και ΣΤ και, και, και. Αλλά ποιον ενδιαφέρει; Εδώ πλέον δεν ασχολείται κανείς με την ΑΕΛ. Εάν κάνεις ένα γκάλοπ στη πόλη, με ποιον παίζει την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΛ και πότε, ζήτημα να γνωρίζουν οι 2/10. Και δυστυχώς θα κάνει κάποιος να ασχοληθεί ακόμη χρόνια.

Απλά να θυμάστε.

«Πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά μας θα ΄ναι»!