Πέλκας: «Κοιτάμε το ντέρμπι που έρχεται»

Ο χαφ του ΠΑΟΚ τόνισε πως πλέον άπαντες στην ομάδα ξεχνάνε την Τσέλσι και σκέφτονται μόνο την ΑΕΚ

 Το μυαλό του στην ΑΕΚ έχει πλέον ο Πέλκας και όλοι στον ΠΑΟΚ, όπως τόνισε ο νεαρός χαφ στην κάμερα του Cosmote Tv, μετά το αποψινό παιχνίδι με την Τσέλσι. «Θέλαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω από το παιχνίδι, δεν το καταφέραμε και κοιτάζουμε το ντέρμπι που έρχεται. Μπήκαμε να πιέσουμε ψηλά, αλλά δε γινόταν, γιατί είχαμε απέναντι μας μία καλή δουλεμένη ομάδα που έσπασε το πρέσινγκ και έτσι μείναμε στο δικό μας, χωρίς όμως να καταφέρουμε να κλέψουμε κάποια μπάλα. Όσο ήταν 0-1 το παιχνίδι, το πιστεύαμε ότι μπορούσε κάτι να γίνει, αλλά ήταν συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά και δε μας έδωσαν ευκαιρία», είπε αρχικά.

Και συνέχισε.  «Δεν καταφέραμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, κάτι που είναι φυσιολογικό απέναντι σε μία ομάδα όπως η Τσέλσι. Δεν ήταν στο χέρι μας, αρκεστήκαμε να περιμένουμε την Τσέλσι, που είναι μία τοπ ομάδα, καλύτερη από τη Μπενφίκα με εξαιρετικούς και γρήγορους παίκτες σε φυσική κατάσταση και σκέψη. Παίρνουμε μαθήματα και εμπειρίες».

Κλείνοντας του μεταφέρθηκε πως η Μπάτε κέρδισε την Βίντι στην Ουγγαρία και εκείνος σχολίασε πως  «δεν σκεφτόμαστε τίποτα. Μόνο το ντέρμπι που έρχεται».

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...