Πέρασε από Δρυμό και… κορυφή!

Ο Ιπποκράτης κέρδισε στον Δρυμό με το επιβλητικό 5 – 0 τον τοπικό Κεραυνό και σε συνδυασμό της ήττας της Δόξας Αργυροπουλίου στα «Ταμπάκικα», βρέθηκε στην κορυφή του 1ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣ Λάρισας!

Η ομάδα των Κοτσιανούλη – Μπαλωτή πήρε «κεφάλι» στο σκορ μόλις στο 9ο λεπτό με τον Ζυγούρη, χάρις σε απευθείας εκτέλεση φάουλ. Το 1 – 0 μάλιστα ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη και στο 57′ ο Ζυγούρης και πάλι βρήκε δίχτα αυτήν την φορά με σουτ από τα 30 μέτρα στο «Γ» της εστίας του Κεραυνού Δρυμού για το 0 – 2. Ο Χρήστος Μήτρος στο 64′ εκμεταλλεύτηκε ασσίστ του Ότι Φραχόλι και με σουτ στην κίνηση ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3 – 0, ενώ δύο λεπτά αργότερα με ατομική προσπάθεια του Ότι Φραχόλι, ο Ιπποκράτης πέτυχε το 0 – 4.

Το τελικό 0 – 5 διαμόρφωσε στο 80′ με κεφαλιά ο Κίτσας, έπειτα από κόρνερ του Βάιου Ζυγούρη.

Τα Γκολ

0 – 1 9′ Ζυγούρης.
0 – 2 57′ Ζυγούρης.
0 – 3 64′ Μήτρος Χρήστος.
0 – 4 66′ Φραχόλι Ότι.
0 – 5 80′ Κίτσας.

Η Σύνθεση

Ιπποκράτης Λάρισας (Γιώργος Κοτσιανούλης – Θεόδωρος Μπαλωτής): Κοτσιανούλης (82′ Κουμαρόπουλος), Μήτρος Κ. (73′ Κωστάκης Θεοδ.), Κουκλωμένος, Κίτσας (82′ Βλαχόπουλος), Κουρούκας, Φραχόλι Φ., Ζυγούρης, Φραχόλι Ο., Βούγιας (62′ Μαραμής), Μήτρος Χρ. (82′ Καραμπίνας), Γεωργούλας.

Διαιτητική Τριπλέτα
Κοντογιώργος, Μίχος, Λιόλιος.