«Πέρασε» από την Κοζάνη με Κοντοθανάση ο ΠΟΕ (Pics)

Με σκορ 1-2 ο ΠΟΕ πέρασε από την Κοζάνη και την τοπική ΑΕΠ Κοζάνης, κερδίζοντας το εισιτήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η αναμέτρηση διεξήχθει στο Δημοτικό Στάδιο Κοζάνης, στο πλαίσιο της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον Δημήτρη Κοντοθανάση με δύο προσωπικά του τέρματα στο 25′ και στο 45′ να ολοκληρώνει την ολική ανατροπή και να δίνει την πρόκριση στους κυανόλευκους της Ελασσόνας. Νωρίτερα στο 15′ η Κοζάνη είχε προηγηθεί με τον Κουλούσια.

Ο ΠΟΕ αγωνίστηκε με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Δημήτρη Μαούλα στο 71ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη – κόκκινη κάρτα, χωρίς όμως να αλλάζει κάτι ως προς το τελικό αποτελέσματα της αναμέτρησης.

Στην Γ’ φάση ο Ο ΠΟΕ θα αντιμετωπίσει το νικητή της αναμέτρησης Αλμυρός – Απόλλων Ευπαλίου.

Οι Συνθέσεις

ΑΕΠ Κοζάνης (Σένα): Καλιαμπάκας, Λιάκος, Κιρκιλιανίδης, Παπαναστασίου, Δάλλης, Μωυσίδης, Τζελέπης (80′ Ντόβας), Μιχαηλίδης, Κουλούσιας, Σάλλα, Βασίλτσης.

ΠΟΕ (Νίκος Φώλλας): Γούπος, Κακάμης, Νταμπώσης, Σούγλης, Λαγός Κοντοθανάσης (86′ Μπούσιας), Γκαμπετας (64′ Καραγκούνης), Ιγγλέζος (64′ Καραμούζας), Μούλτσιας (64′ Βλαχάκης), Ματούλας, Τόλιος (56′ Κουκούλης).

Διαιτητητική Τριπλέτα
Δήμος Τζάμος, Χρήστος Σιδερίδης, Παναγιώτης Γκίτσος (ΕΠΣ Καστοριάς).

Photo: matiesstasport.blogspot.gr