«Πέρασε» από την Νέα Πολιτεία με Κατσιανάκη και εδραιώθηκε στην 2η θέση

Την δεύτερη του συνεχόμενη νίκη πανηγύρισε ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ κόντρα στην Ομόνοια στο γήπεδο της Νέας Πολιτείας το πλαίσιο της 14ης Αγωνιστικής του 3ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣ Λάρισας.

Έτσι, η ομάδα των Μανάκα – Δουζένη βρίσκεται στην δεύτερη θέση του 3ου Ομίλου πίσω από τον Ατρόμητο Αγίων Αναργύρων με 26 βαθμούς. Από την άλλη η Ομόνοια έμεινε στους 14 βαθμούς και στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους ο Κατσιανάκης μόλις στο 9ο λεπτό, για να ισοφαρίσει στο 12′ ο Βούρτουρας, ο οποίος δύο λεπτά αργότερα έδωσε και το προβάδισμα στην Ομόνοια.

Οι «Παολίστας» αντέδρασαν και στο 26′ πήραν και πάλι το προβάδισμα στο σκορ με τον Παπαναστασούλη, για να έρθει στο 49′ ο Κατσιανάκης και να διαμορφώσει το τελικό 2 – 3 υπέρ της ομάδας του Αβέρωφ.

Τα Γκολ

0 – 1 9′ Κατσιανάκης.
1 – 1 12′ Βούρτουρας.
2 – 1 14′ Βούρτουρας.
2 – 2 26′ Παπαναστασούλης
2 – 3 49′ Κατσιανάκης.

Οι Συνθέσεις

Ομόνοια (Στέλιος Τζήμας): Ραζάκιας, Κυριάκος, Αφεντούλης, Μούτσα, Παπακώστας, Κορώνας, Λεμονής, Σπανός, Μακρυνίκας, Βούρτουρας, Τζιόλης.

Αγωνίστηκαν και οι: Δελημήτρος, Χατζής, Μανσάκου.

ΠΑΟΛ Αβέρωφ (Αχιλλέας Μανάκας – Θανάσης Δουζένης): Παπαϊωάνου, Γιαννούκας, Σπανός, Παπαναστασούλης, Στεργίου, Κοτρώτσιος, Κατσιανάκης, Κανιούρας, Γκουτσιούδης, Τάτσης, Γουσόπουλος.

Αγωνίστηκαν και οι: Τσίκαλας, Σεργκάνης, Σδράλης, Κυριακόπουλος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Ζαχαρός, Βαλιώτης, Μπασινός.