«Πέρασε» από τη Μελιβοία και «έπιασε» τα Βούναινα

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης έφυγε από το γήπεοδο «Σταύρος Τσιάπανος» της Μελιβοίας το Μαυροβούνι, μιας και επικράτησε του Φιλοκτήτη με σκορ 3 – 0 για την 21η αγωνιστική της Α΄1 τοπικής κατηγορίας.

Οι «πετεινοί» του Γιάννη Σιάρκου έφθασαν σε ακόμη μία ευρεία νίκη και σε συνδυασμό με την ισοπαλία των Βουναίνων με τον Προμηθέα, το Μαυροβούνι έφθασε τους σαράντα ένα βαθμούς και τα Βούναινα στη τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Από την άλλη, το συγκρότημα του Νίκου Παπανικολάου δεν κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα και ο Φιλοκτήτης έμεινε στους δέκα εννέα βαθμούς και μία θέση πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο 19ο λεπτό ο Αρσένης Μπάγκας ευτύχησε να βάλει μπροστά τους φιλοξενούμενους στο σκορ, ενώ το γκολ του Τατσέλου στο 38ο λεπτό, έδωσε το σκορ ασφαλείας στο Μαυροβούνι.

Στην επανάληψη και στο 67ο λεπτό, ο Αποστόλης Βούκουτος βρήκε για ακόμη μία φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα και με ωραίο τελείωμα έκανε το 0 – 3 και διαμόρφωσε έτσι το τελικό σκορ.

Οι Συνθέσεις

Φιλοκτήτης Μελιβοίας (Νίκος Παπανικολάου): Κιλιργιώτης, Μυλωνάς, Λαδάς (72′ Καψάλης), Παπαρίζος Μ. (70′ Ντόμπρα), Παπαρίζος Ρ., Τσιρογιάννης, Κοταρέλας, Σκεμπάσι (46′ Πασιάς), Μάντσε, Μαλλιάρας, Κουβαράς (70′ Ρήγας).

Α.Ο. Μαυροβουνίου (Γιάννης Σιάρκος): Μαγαζιώτης, Μπάγκας, Σάπιος, Νότας (72′ Παπαμάνος), Κολιοφούτης, Τατσέλος, Σπανός, Μπατζέλας, Μπάγκας Αρ. (82′ Ατέσης), Τριάντης (77′ Σιδέρης), Βούκουτος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Καραγιάννης, Αρχοντής, Μπατζιανούλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...