Πέρασε από τον Δρυμό η Δόξα Βλαχογιαννίου!

Στο τοπικό… ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣ Λάρισας, η Δόξα Βλαχογιαννίου «άλωσε» την έδρα (Δρυμό) της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ελασσόνας με 1 – 0.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που βρήκαν πρώτοι τον τρόπο για να παραβιάσουν την αντίπαλη εστία. Λίγη μετά τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου στο ματς και πιο συγκεκριμένα στο 35ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Αθανασούλης που είχε περάσει ως αλλαγή στη θέση του Μάριου Γκουρομπίνου στο ημίωρο της αναμέτρησης, με ιδανικό τελείωμα από θέση βολής, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0 – 1.

Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα, οι ποδοσφαιριστές της Δόξας Βλαχογιαννίου, έκλεισαν τους διαδρόμους και δεν άφησαν τους αντιπάλους τους να ξαναμπούν στη διεκδίκηση του παιχνιδιού. Έτσι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή στην αναμέτρηση, βρήκε τους φιλοξενούμενους να φεύγουν νικητές με τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς.

Τα Γκολ

0 – 1 35′ Αθανασούλης.

Η Σύνθεση

Δόξα Βλαχογιαννίου (Δημήτρης Αλεξανδρής): Παπαϊωάννου, Παληγιάννης, Ρόδε (81′ Γιουλσάι), Παπανικολάου, Κυπαρίσσης, Γκουρομπίνος Δ., Λιάκος (81′ Νταμπαλέτσιος), Δούκας, Φακίτσας (62′ Πέτρου), Λάκης (81′ Γκουρομπίνος Δ.), Γκουρομπίνος Μ. (30′ Αθανασούλης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Μπουρουζίκας, Γρηγοριάδης, Ντελέζος.